Η Κυβέρνηση δεν προτίθεται να αντιδράσει με σκληρά αστυνομικά μέτρα, στις διαδηλώσεις των επόμενων ημερών

Αξιόπιστες πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου ανέφεραν σε μυστική συνάντηση που έγινε σε γνωστή ταβέρνα των βορείων προαστίων ότι,…

η Κυβέρνηση δεν προτίθεται να αντιδράσει με σκληρά αστυνομικά μέτρα, στις διαδηλώσεις των επόμενων ημερών, φοβούμενη ένα «ατύχημα διαδηλωτή», όπως αναφέρθηκε.

Θεωρείτε στα υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια ότι αυτό που λείπει αυτή την στιγμή για να εκδηλωθεί η συσσωρευμένη κοινωνική δυσφορία και το οποίο θα λειτουργήσει σαν θρυαλλίδα, θα ήταν ένας έστω και σοβαρός τραυματισμός ενός διαδηλωτή από τις Ειδικές ομάδες της Αστυνομίας. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι προσπαθεί η Κυβέρνηση να έρθει σε συνεννόηση με τα άλλα κόμματα τα οποία έχουν σκληρά διαδηλωτικά μπλοκ, ώστε να περιφρουρούν αυτά τα ίδια τις διαδηλώσεις που θα γίνουν. Φυσικά σε αυτή την πρόταση δεν τυγχάνει και άμεσης αποδοχής παρότι τα κόμματα τους διαβεβαιώνουν για το αντίθετο.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός άλλωστε επικοινώνησε με γνωστό μεγαλοσυνδικαλιστή και του ζήτησε οι διαδηλώσεις να γίνουν όσο πιο ελεγχόμενες μπορούν. Στο γεγονός πάντως ότι αυτά που θα λάβουν χώρα από την επόμενη εβδομάδα, θα έχουν εκτός από ένταση και διάρκεια, η ίδια η κυβέρνηση εκτός από κατασταλτικά μέσα, δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι η εβδομάδα αυτή, της έναρξης των κινητοΕνσωματωμένη εικόνα 1ποιήσεων, δεν επιλέχθηκε τυχαία να συμπίπτει με την εβδομάδα των γερμανικών εκλογών.

Τέλος αναφέρουν ότι ακόμα και στο Βερολίνο φοβούνται τα εκτεταμένα επεισόδιά, σε αντιπαράθεση με το ήπιο κλίμα που προτιμούν λόγω εκλογών. Η κ. Μέρκελ όπως διαδίδεται από το Μαξίμου, έχει περισσότερο στραμμένο το βλέμμα της, αυτή την εβδομάδα, στην Ελλάδα παρά στην χώρα της.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *