Κριτική Λαπαβίτσα: “Δεν ήμασταν έτοιμοι γι’ αυτό και η προβληματική συμφωνία – Αγοράσαμε χρόνο”

Από εκεί που σταμάτησε χθες με το άρθρο του συνέχισε σήμερα ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας σε συνέντευξη που παραχώρησε στα Παραπολιτικά fm.

«Η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα δεν ήταν έτοιμη γι’ αυτό προέκυψε αυτή η προβληματική συμφωνία» σημείωσε ο κ. Λαπαβίτσας, υπογραμμίζοντας ότι «θα έπρεπε να ήμασταν έτοιμοι για τον εκβιασμό της Παρασκευής και έπρεπε να είχαν ληφθεί μέτρα για τη χρηματοδότηση των τραπεζών πριν βρεθούμε στην πάρα πολύ δύσκολη θέση του ασφυκτικού διλλήματος που βρεθήκαμε».

Συνεχίζοντας την κριτική του στους κυβερνητικούς χειρισμούς, ο κ. Λαπαβίτσας σημείωσε πως με τη συμφωνία της Παραασκευής του Eurogroup η χώρα κατάφερε να αγοράσει χρόνο και να σταθεί όρθια. Ωστόσο σημείωσε ότι «έχουμε ένα χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών που θα είναι δύσκολο καθώς θα υπάρχει εποπτεία».

«Εδώ δεν είναι ποδόσφαιρο, κάποιος κέρδισε κάποιος έχασε, εδώ είναι η χώρα. Θέλω να ξέρω ακριβώς τι άλλαξε, είναι υποχρέωση της κυβέρνησης και όλων όσοι έχουν πάρει μέρος στη διαπραγμάτευση, να μας ενημερώσουν και πρέπει να γίνει σύντομα αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *