ΕΛΕΩ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΑΦΟΥ ΚΟΥΡΕΨΑΝ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ (PSI) ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΑΜΦΘΗΝΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΟΥΝ!!!

Προς τη λύση-ληστεία της επαναγοράς ελληνικού χρέους φαίνεται ότι προσανατολίζεται το Eurogroup, σύμφωνα με δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων μετά από τη σημερινή τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομίας της ευρωζώνης που….
επικαλείται το Dow Jones Newswires, ενώ αντίθετα το “κούρεμα” των δανείων της Ευρωζώνης δεν μπαίνει καν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Η επαναγορά του ελληνικού χρέους είναι η πρόταση που προκρίνει σε όλους τους τόνους η Γερμανία το τελευταίο διάστημα, ενώ και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα συμφωνεί με μία τέτοια εξέλιξη. Αντίθετα, η πρόταση του ΔΝΤ για “κούρεμα” επί των δανείων των χωρών της ευρωζώνης προς την Ελλάδα απορρίφθηκε ως “εκτός συζήτησης”.

Δηλαδή ο “ποιητής” μας λέει ότι αφού πουλάκια μου κουρέψαμε το χρέος εις βάρος σας, (Έλληνες μικροεπενδυτές, ασφαλιστικά ταμεία, νοσοκομεία, πανεπιστήμια κλπ.) τώρα μην περιμένετε να κουρέψουμε και τα δικά μας ομόλογα, αλλά θα κάνουμε κάτι καλύτερο! Θα ξαναγοράσουμε το κουρεμένο χρέος σας πάμθηνο και θα ξανακερδίσουμε.

Αντί δηλαδή να το αγοράζει η Ελλάδα και να το διαγράφει, θα το αγοράζουν εκείνοι και θα εισπράξουν τα κέρδη από το εις βάρος μας κούρεμα!!!

Τί προδότες, τί δωσίλογοι, τί εφιάλτες, για τους πολιτικούς που κυβερνάνε ερήμην του Ελληνικού λαού, πρέπει να εφευρεθεί καινούργια λέξη!

ΕΛΛΑΔΟΠΩΛΗΤΕΣ

oimos-athina.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *