Οι υπερασπιστές του μνημονίου

Κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των φανατικών υποστηρικτών της πολιτικής του Μνημονίου είναι ένα: όλοι τους αμείβονται με πολύ καλές αποδοχές κάθε μήνα και τις λαμβάνουν πάντοτε στην ώρα τους!….

Οι υποστηρικτές του Μνημονίου δεν αντιμετωπίζουν κανένα οικονομικό πρόβλημα, κανένα πρόβλημα επιβίωσης. Μπορούν να κάνουν πολλά χιλιόμετρα κάθε μέρα με το ΙΧ αυτοκίνητό τους, χωρίς να υπολογίζουν το κόστος της βενζίνης και των διοδίων. Μπορούν να τρώνε κάθε μέρα έξω, σε εστιατόρια, ταβέρνες, οινομαγειρεία, ουζερί, πιτσαρίες, ψητοπωλεία χωρίς να έχουν κανένα άγχος για τον λογαριασμό. Μπορούν να βγαίνουν κάθε Σαββατόβραδο και να διασκεδάζουν μέχρι πρωίας χωρίς επίσης κανένα άγχος για τον λογαριασμό!

Είναι άνθρωποι καλοζωισμένοι και χορτασμένοι, ανέγγιχτοι από την οικονομική κρίση η οποία έχει εισβάλει βίαια στη ζωή της συντριπτικής πλειονότητας των υπολοίπων Ελλήνων. Ταυτόχρονα όμως, είναι και κυνικοί. Ως εκ τούτου δεν τους αγγίζει συναισθηματικά και ψυχικά η κατάσταση εξαθλίωσης στην οποία ………………………….ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *