Τελευταία Νέα

Φ.Κρανιδιώτης: “Εάν οι δανειστές υποχωρήσουν με τσαμπουκά και σταθερή σθεναρή θέση τότε θα πρέπει να εξηγηθούμε”

Στη θέση που εξέφρασε χθες, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook, σύμφωνα με την οποία εφόσον η Γερμανία υποχωρήσει στις απαιτήσεις της ελληνικής πλευράς, τότε η ΝΔ θα πρέπει να δώσει
εξηγήσεις, εμμένει ο Φαήλος Κρανιδιώτης, όπως είπε, μέσω της τηλεοπτικής του συνέντευξης στο Star.

«Εάν οι δανειστές υποχωρήσουν, τότε θα πρέπει εμείς να εξηγηθούμε γιατί δεν το κάναμε τότε. Γιατί όλοι αυτό λένε, τόσο εύκολο ήταν; Δηλαδή, θα βάλουμε ένα πουκάμισο μπλε ελεκτρίκ, με το χέρι στην τσέπη, θα πουλήσουμε τσαμπουκά με μία σταθερή σθεναρή θέση και θα υποχωρήσουν; Τότε, ναι, θα πρέπει να εξηγηθούμε», ανέφερε ο κ. Κρανιδιώτης, τονίζοντας ότι, σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να εξηγηθούν αυτοί που είναι σήμερα στην εξουσία και όσοι υποστηρίζουν αυτή τη στάση.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κρανιδιώτης επισήμανε ότι ο Αντώνης Σαμαράς του είπε πως και 5% κίνδυνος να υπάρχει για τον λαό, «εγώ δεν παίζω τη χώρα στα ζάρια. Δεν αμφισβητώ το κίνητρό του».

Παράλληλα, ο κ. Κρανιδιώτης, χρησιμοποιώντας ορολογία του ποδοσφαίρου, είπε:

«Η πολιτική είναι σαν τη μπαλίτσα, που λέει και ο Αλέφαντος. Ό,τι γράψει το ταμπλό. Αν πούμε ότι ο Βαρουφάκης ήταν πολύ αθλητικός, έτρεξε πολύ γρήγορα, πήρε πολλές ευκαιρίες, αλλά χάσαμε 7-0, τότε νομίζω ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία. Σημασία έχει το αποτέλεσμα για τη χώρα».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *