Εικόνες που ΣΟΚΑΡΟΥΝ! Γυναίκες που έπεσαν θύματα ΣΚΛΗΡΗΣ ΒΙΑΣ επειδή…αρνήθηκαν να παντρευτούν

Σε κανέναν άντρα δεν αρέσει η απόρριψη -πόσο μάλλον
σε μία γαμήλια πρόταση- αλλά… αναγκάζεται να την δεχτεί. Ωστόσο, σε πολλά μέρη του κόσμου, το «όχι» μιας γυναίκας σε έναν άνδρα δεν είναι επιλογή.

Ο φωτογράφος Emilio Morenatti βρέθηκε στο Πακιστάν και, σοκαρισμένος από την αποτρόπαιη βία έναντι γυναικών που τις έλουσαν με οξύ επειδή αρνήθηκαν κάποιον άνδρα, δημιούργησε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για γερό στομάχι.

Ο Morenatti ελπίζει με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο να διαδώσει στον πλανήτη τα τερατώδη εγκλήματα που συμβαίνουν μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά μας, αλλά και να μετατρέψει τις επιζήσασες σε ηρωικά πρότυπα που θα δώσουν έμπνευση για αλλαγή!
Najaf Sultana, 16 ετών.

Την έκαψε ο πατέρας της στον ύπνο της, όταν ήταν μόλις 5 ετών, επειδή δεν ήθελε άλλο κορίτσι στην οικογένεια. Τώρα είναι τυφλή και ζει με συγγενείς της, καθώς και οι δύο γονείς της την εγκατέλειψαν μετά τη επίθεση. Μέχρι στιγμής έχει κάνει 15 πλαστικές επεμβάσεις.
Irum Saeed, 30 ετών.

Την έκαψε ένα αγόρι, στα 18 της χρόνια, επειδή αρνήθηκε να τον παντρευτεί. Έχει καταστραφεί το πρόσωπο, οι ώμοι και η πλάτη της.
Shahnaz Bibi, 35 ετών.

Την έκαψε συγγενής της σε οικογενειακό καβγά, πριν 10 χρόνια.
Kanwal Kayum, 26 ετών.

Την έκαψε ένα αγόρι, του οποίου την πρόταση γάμου απέρριψε. Η φωτογραφία τραβήχτηκε έναν χρόνο μετά την επίθεση.
Saira Liaqat, 26 ετών

Η Saira κρατά φωτογραφία του εαυτού της πριν την κάψει ο άνδρας της, στα 15 της χρόνια, επειδή συνέχιζε να ζει με την οικογένειά της μετά τον γάμο τους.

Πηγη gegonota

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *