Με την ανατροπή του μνημονιακού εφιάλτη θα εξοστρακιστεί και το τέρας!…

Γράφει ο Μαγια

Θέλει η ακροδεξιά δράκα του Μαξίμου να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει…
Ο Φαήλος («οι εκατόμβες μαχαιρωμένων αλλοδαπών υπάρχουν στην ευφάνταστη και βλακώη προπαγάνδα της ¨προοδευτικιάς¨ δημοσιογραφίας), δεν «βρίζει πατριώτες και εθνικιστές. Φυλάει τις ¨σφαίρες¨ του για τον αληθινό αντίπαλο». Με φρασεολογία αντάξια των χρυσαυγιτών επιτίθεται στο «σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ, των αντιεξουσιαστών και τα α…..α μου τα δυο…». Δηλώνει «εθνικιστής», «οπαδός μιας σοβαρής, αυστηρής και δίκαιης εθνικής Δεξιάς, που θα εφαρμόζει αδιάκριτα το νόμο» και παραδέχεται πως συνομιλεί με τη Χρυσή Αυγή, ασκώντας της πολιτική κριτική, γιατί δεν συμφωνεί μαζί της ούτε της παραχωρεί τον «πατριωτισμό» του!

Ο Φ. Κρανιδιώτης προσωπικός φίλος του Α. Σαμαρά, και μέλος της Π.Ε. της ΝΔ έσπευσε να πάρει τη σκυτάλη των μισαλόδοξων κηρυγμάτων από τον έτερο πρωθυπουργικό σύμβουλο, τον Χρ. Λαζαρίδη, που δεν δίστασε ακόμη και την ημέρα της δολοφονίας του Π. Φύσσα, να εξισώσει τον ΣΥΡΙΖΑ με τους νεοναζί εγκληματίες.

Το μέτωπο της νεοδεξιάς στην κυβέρνηση, έχοντας προφανώς τις ευλογίες του Σαμαρά, εκτός από παρέμβαση στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, επιμένει να καλοβλέπει τρόπους και μορφές πολιτικής συνεργασίας «με μια υπεύθυνη, σοβαρή ακροδεξιά»!

Σε συζήτηση με δημοσιογράφους στη Βουλή το καλοκαίρι, ο Τάκης Μπαλτάκος, νεκροθάφτης του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, στενός συνεργάτης του Α. Σαμαρά και γραμματέας του υπουργικού Συμβουλίου δήλωνε αφοπλιστικά: «είναι απευκταίο, αλλά όχι απίθανο το ενδεχόμενο η Ν.Δ. να υποχρεωθεί να κυβερνήσει με τη συνεργασία της Χρυσής Αυγής».

Δεν γιγαντώθηκε τυχαία το τέρας!

Επιχαίρουν στο Μαξίμου, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για τη σύλληψη των φυρερίσκων και μιλούν για νίκη της Δημοκρατίας. Ποιας Δημοκρατίαςς; Της τυφλής απέναντι στην εγκληματική δράση των υμνητών του Χίτλερ; Ή της μνημονιακής, που εγκληματεί σε βάρος του λαού;

Το ολέθριο Μνημόνιο συνιστά έγκλημα διαρκείας και καμιά προσπάθεια να μετακινηθεί στην άκρη του ενδιαφέροντος δεν θα ευδοκιμήσει. Η σθεναρή μάχη κατά του μνημονιακού εφιάλτη αποτελεί μονόδρομο για να εξοστρακιστεί και το τέρας της Χρυσής Αυγής από τη χώρα.

Όσο κρατούν τα πανηγύρια για την «εξάρθρωση» της ναζιστικής συμμορίας -η οποία λειτουργούσε, προκαλούσε, εκβίαζε και σκότωνε, ανενόχλητη- καλό είναι να μην μας διαφύγουν από την προσοχή κάποια πράγματα που αποκαλύπτουν ότι, το δίλημμα ναζί ή (νεα)δημοκρατία που οικοδομεί η κυβέρνηση είναι απολύτως πλαστό και εξαιρετικά επικίνδυνο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *