Τελευταία Νέα

“Πόλεμος” ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τη παρέλαση φέρνει “εκπτώσεις”! Ένα αεροσκάφος θα πετάξει

“Πόλεμος” για τη παρέλαση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Η πρώτη επίπτωση …οι εκπτώσεις που άρχισαν σ΄ ότι αφορά στην συμμετοχή της ΠΑ. Όπως αναφέρει σε απάντησή της η ΝΔ θα πετάξει ένα αεροσκάφος επιδείξεων και τα μηχανοκίνητα θα….
προέρχονται από “την περιφέρεια Θεσσαλονίκης”.

Το θέμα παίρνει διαστάσεις με τη ΝΔ να μην μπορεί να κάνει πια πίσω αλλά και το ΠΑΣΟΚ να δείχνει σφόδρα ενοχλημένο με μία ακόμη προσπάθεια του κυβερνητικού εταίρου να το “ξεπεράσει”.

Η απάντηση τη ΝΔ:

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ για τη συμμετοχή μηχανοκίνητων και ιπτάμενων μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, έγινε το ακόλουθο σχόλιο:

«Η παρέλαση πρέπει να γίνεται όπως αρμόζει σε ένα γεγονός που τιμά την ιστορική μας επέτειο, δίνοντας τη δυνατότητα στο λαό της Β. Ελλάδος και της Θεσσαλονίκης ειδικότερα, να συμμετάσχει, να δει, να θαυμάσει και να τιμήσει τα παιδιά του, που υπηρετούν την πατρίδα, αλλά και μέρος των δυνατοτήτων του αμυντικού μας συστήματος, το οποίο έχει αποκτήσει η πατρίδα μας με θυσίες των Ελλήνων.
Ειδικότερα η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου φέτος, όπως ενημέρωσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, θα γίνει με το δυναμικό που διαθέτει η περιοχή της Θεσσαλονίκης και μόνον, χωρίς σημαντική επιπλέον οικονομική επιβάρυνση συγκριτικά με τις παρελάσεις των 3 τελευταίων χρόνων και χωρίς συμμετοχή μαχητικών αεροσκαφών, πλην ενός αεροσκάφους επιδείξεων που συμμετείχε και τα προηγούμενα χρόνια ως συμβολική εκπροσώπηση της Πολεμικής Αεροπορίας.
Είναι απαίτηση των καιρών η ανάδειξη του φρονήματος, του αξιόμαχου και των συμβολισμών των Ενόπλων Δυνάμεων, εγγυητριών της Εθνικής μας ανεξαρτησίας, ακεραιότητας και Εθνικής μας ενότητας».

http://www.onalert.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *