Ντόρα: Αν δεν αλλάξει η ΝΔ, δεν θα μπορέσει να εμπνεύσει τους πολίτες να την εμπιστευθούν ξανά

Στην εκπομπή “Η Τελευταία Λέξη” του Π. Τσίμα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής η Ντόρα Μπακογιάννη…
η οποία κατηγόρησε την κυβέρνηση για μεγάλη σπατάλη χρόνου που οδήγησε στην ύφεση την ελληνική οικονομία.

“Σπαταλήσαμε πολύ χρόνο, στην Ευρώπη υπάρχουν διάφορες φωνές. Πάμε για μία συμφωνία που θα κρατήσει την αγωνία στο μέλλον”, τόνισε αρχικά και επισήμανε πως “η συμφωνία πρέπει να κλείσει άμεσα”.

Σε ερώτηση για το ποια θα πρέπει να είναι η στάση της ΝΔ η κα. Μπακογιάννη σημείωσε πως “η ΝΔ δεν μπορεί να ξαναμπεί στη λογική του λαϊκισμού που θα φέρει τη χώρα μας σε απόσταση από την Ευρώπη”.

Η βουλευτής της ΝΔ πρόσθεσε ακόμα πως η Νέα Δημοκρατία είναι υποχρεωμένη να αλλάξει. “Αν δεν αλλάξουμε, δεν θα μπορέσουμε να εμπνεύσουμε και τους πολίτες για να μας εμπιστευθούν ξανά”.

H κα. Μπακογιάννη υπογράμμισε πως η αλλαγή ηγεσίας είναι ένα βήμα αλλαγής, αλλά δεν είναι το σημαντικότερο. “Η ΝΔ πρέπει να αλλάξει λογική και να εμπνεύσει τους πολίτες για αλλαγή. Πρέπει να προτείνουμε ουσιαστικές και σοβαρές μεταρρυθμίσεις”.

“Η χώρα μας χρειάζεται μια ισχυρή κεντροδεξιά. Το ουσιαστικό για τη ΝΔ είναι να μπορέσει να αλλάξει και να εμπνεύσει
Οι πολιτικές μας πρέπει να χουν στόχο να αντιμετωπίσουμε κ να αλλάξουμε το κοινωνικά άδικο κράτος που έχουμε”, σημείωσε ακόμα και πρόσθεσε:

Ακόμη, υπογράμμισε τα λάθη που έκαναν τα δύο μεγάλα κόμματα στην αρχή της κρίσης: “Θα είχαμε βγει από μνημόνια στα 2.5 χρόνια εάν είχαμε ως πολιτικό σύστημα από την αρχή συμφωνήσει να προχωρήσουμε μαζί στις μεταρρυθμίσεις”.

ysterografa.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *