«Έχω φάει πάρα πολύ ξύλο από τον αυταρχικό πατέρα μου», δηλώνει Έλληνας τραγουδιστής

Για τον αυταρχικό πατέρα του και το σοκ που έζησε σε ένα ταξίδι στο Παρίσι μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Διονύσης Σχοινάς στο περιοδικό People…

«Ο πατέρας μου ήταν πολύ αυταρχικός. Έχω φάει πάρα πολύ ξύλο. Πέρασα από θάλασσες και βουνά για να με αφήσει να ασχοληθώ με το τραγούδι. Στον Δημήτρη το πολύ να έχω ρίξει μια-δυο στον πισινό. Με το γιο μου είμαστε φίλοι, κάτι που θεωρώ λάθος. Πρέπει να υπερισχύει ο ρόλος του πατέρα. Βέβαια, και από μόνος του κρατάει σεβασμό».

Αυτό δήλωσε ο ταλαντούχος τραγουδιστής στο περιοδικό People. Προσθέτοντας, όσον αφορά την πιο σοκαριστική στιγμή της ζωής του, «Συνέβη κάτι πάρα πολύ άσχημο όταν είχαμε πάει στο Παρίσι για διακοπές. Μέναμε στον πέμπτο όμορφο ενός ξενοδοχείου και ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε πως το παιδί εξαφανίστηκε. Νόμιζα πως έχανα όλη μου τη ζωή. Όταν τον βρήκαμε, λίγη ώρα μετά, μάθαμε τι συνέβη: επειδή ήταν μικροκαμωμένος, τρύπωσε από τα κάγκελα και είχε διασχίσει δέκα μπαλκόνια».

Τέλος, όσον αφορά το τι συμβουλεύει τον γιο του, επισημαίνει πως «Του λέω να προσέχει τον εαυτό του. Η ζωή είναι πάρα πολύ όμορφη για να πάθει κάτι. Έχει πάρα πολλά χρόνια για να δει πράγματα και πρέπει να προσέχει».

Πηγή: iefimerida.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *