Αυστραλία: Έρευνες για παιδική πορνογραφία στο διαδίκτυο

Μετά από τη διεξοδική αστυνομική επιχείρηση με την ονομασία Operation, συνελήφθη ένας βουλευτής της Νότιας Αυστραλίας με κατηγορίες για χρήση του Διαδικτύου για πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία της Νότιας Αυστραλίας,
ο βουλευτής συνελήφθη όπου βρέθηκε στην κατοχή του μεγάλος όγκος υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς και δύο προσπάθειες πρόσβασης σε ιστοσελίδες παιδικής πορνογραφίας.
Σύμφωνα με στοιχεία στην ….
Αυστραλία, τα περισσότερα εγκλήματα παιδικής πορνογραφίας έχουν διαπραχθεί είτε επειδή ο δράστης γνώριζε ότι το θύμα ήταν κάτω των 14 ετών, είτε επειδή το αδίκημα διαπράχθηκε σε συνεργασία με άλλους.
Δεν έχει γνωστοποιηθεί το όνομα του κατηγορουμένου και αφού πλήρωσε την εγγύηση αναμένεται η επόμενη ακρόαση στο δικαστήριο στις 20 Μαΐου.

http://www.secnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΩΤΩΝΟΥΜΕ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    Reply
  2. Ο ΠΕΛΕΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 60 ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΙ ΓΕΜΙΖΑΝ ΤΣΑΡΤΕΡΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΝΑ ΤΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.ΦΑΝΤΑΣΘΗΤΕ ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΥΨΗ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΗΣ,ΘΕΣΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΙΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΩΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ.ΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *