ΑΔΕΔΥ: Νέα κινητοποίηση – στάση εργασίας για την σύλληψη Αντωνόπουλου

Μετά τη χθεσινή αναβολή της δίκης του Παύλου Αντωνόπουλου, που συνελήφθη στη διάρκεια της κινητοποίησης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, την ημέρα της επίσημης έναρξης της ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε…

η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιεί παναττική στάση εργασίας από τις 09:00 έως τις 12:00 και συγκέντρωση αλληλεγγύης στις 09:00 στα δικαστήρια της Ευελπίδων, με αίτημα την παύση της δίωξής του.

Η ανακοίνωσή της ΑΔΕΔΥ έχει ως εξής: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει την αναίτια σύλληψη του συναδέλφου, Παύλου Αντωνόπουλου, μέλους της Ε.Ε της ΑΔΕΔΥ, γιατί συμμετείχε σε απαγορευμένη από την αστυνομία συγκέντρωση και για αντίσταση κατά της αρχής. 

Η κυβέρνηση καταφεύγει σε κατασταλτική βία, για να φιμώσει κάθε φωνή αντίστασης και για να συνεχίσει την πολιτική εξαθλίωσης του λαού που απαιτεί η Ε.Ε και το ΔΝΤ. 
Μετά από την αναβολή της δίκης του συναδέλφου Παύλου Αντωνόπουλου για την Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση συμπαράστασης την Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 09:00 πμ, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (κτήριο 7) για να απαιτήσουμε την άμεση παύση της δίωξης του. Ταυτόχρονα, κηρύσσουμε για το σκοπό αυτό 3ωρη Παναττική Στάση Εργασίας από τις 9:00 πμ μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι προκειμένου να δοθεί δυνα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *