Αντιδρούν οι Ελληνίδες αγελάδες για το γάλα. Του Πιτσιρίκου

Αν και όλα δείχνουν πως το πολυνομοσχέδιο θα περάσει από τη Βουλή –μετά το συμβιβασμό της κυβέρνησης που δεν δέχτηκε τελικά να υπάρχει στα σούπερ μάρκετ ελληνικό φρέσκο γάλα από αγελάδα που πέθανε πριν από ένα μήνα-, αντιδράσεις υπάρχουν από τις αγελάδες της χώρας που ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις…..

Οι Ελληνίδες αγελάδες διαμαρτύρονται επειδή δεν συμμετείχαν στη συζήτηση για το γάλα και επειδή η υπεραξία της παραγωγής τους κατάσχεται πλήρως από το κεφάλαιο που τους τραβάει τα βυζιά όλη μέρα.

Οι Ελληνίδες αγελάδες είναι αποφασισμένες να εκπέμψουν τεράστιες ποσότητες μεθανίου στην ατμόσφαιρα και να προκαλέσουν κλιματική αλλαγή, μετατρέποντας την Ελλάδα σε Σαχάρα.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπό τους, οι Ελληνίδες αγελάδες θα αρχίσουν να πέρδονται ομαδικά την ώρα που θα ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο, ώστε να προκαλέσουν με τις πορδές τους απανωτές εκρήξεις που θα βάλουν φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.

Σε κινητοποιήσεις ετοιμάζονται να προχωρήσουν και τα αρνάκια και τα κατσικάκια της χώρας, ενόψει της μεγάλης σφαγής του Πάσχα.

Αγελάδες, αρνάκια και κατσικάκια της χώρας μας καλούν τους Έλληνες να δείξουν αλληλεγγύη στον αγώνα τους και να αντιδράσουν κι αυτοί, ώστε να πάψουν να είναι χάπατα.

Μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *