ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ

Για την εκ νέου υποψηφιότητά του για τον Δήμο Ηρακλείου μίλησε ο πρώην δήμαρχος της πόλης και επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στο…

δημοτικό συμβούλιο Σταύρος Γεωργόπουλος στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Ο κ. Γεωργόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει τα αίτια της ήττας του στις εκλογές του 2010: «Έχασα από την προδοσία των συνεργατών μου και όχι από την έλλειψη έργου. Οι πολίτες του Ηρακλείου δεν έμαθαν ποτέ το έργο που έκανα», δήλωσε ο πρώην δήμαρχος.

Για τη νέα υποψηφιότητά του, ο κ. Γεωργόπουλος σχολίασε πως δεν αποτελεί αυτοσκοπό η επανεκλογή του στον δημαρχιακό θώκο, δηλώνοντας πρόθυμος να παραχωρήσει την αρχηγία της παράταξής του σε όποιο νέο άνθρωπο με όραμα, όχι όμως παιδί των κομματικών σωλήνων, θέλει να προσφέρει στην πόλη.

Ασκώντας κριτική στην παρούσα διοίκηση του Δήμου, ο πρώην δήμαρχος τόνισε πως δεν αποτελεί δικαιολογία η έλλειψη χρημάτων για τη μη παραγωγή έργου: «Όποιος κλαψουρίζει ότι δεν υπάρχουν χρήματα δεν κατεβαίνει για δήμαρχος».

Ο κ. Γεωργόπουλος υποσχέθηκε να ξεπαγώσει σημαντικά έργα για το Ηράκλειο, ενώ δεσμεύθηκε να διατηρήσει το δημοτικό ραδιόφωνο.
Οι Δημοτικές Διαπλοκές μεταδίδονται καθημερινά 09.00- 11.00 από την συχνότητα του Δημοτικού ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94fm» και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του σταθμού www.94fm.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *