Άρχισε τις ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ η Ντόρα: ” Η Κωνσταντοπούλου και ο Βαρουφάκης δεν κάνει άλλη δουλειά από το να δίνει συνεντεύξεις”

Για τις “κόκκινες γραμμές” της κυβέρνησης, αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, μίλησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Ζωή Κωνσταντοπούλου.“Τίμιος ο αγώνας των καθαριστριών, αλλά οι περισσότεροι από 1 εκατομμύριο άνεργοι δεν έχουν ψυχή; Γι’ αυτούς δεν μιλάει κανένας;” δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κυρία Μπακογιάννη φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα του skai και για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε: “Αδυνατώ να πιστέψω πως θα είναι ο πρωθυπουργός της χρεοκοπίας”, εκφράζοντας έτσι την πεποίθηση πως ο Αλέξης Τσίπρας θα βάλει πάνω από τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ το συμφέρον της χώρας.

Για το ότι αυτός ο αριθμός των ανέργων δημιουργήθηκε τα προηγούμενα χρόνια, η Κα Μπακογιάννη απάντησε: “Πράγματι, το 1,3 εκατομμύρια άνεργοι δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια κι αυτό είναι αλήθεια. Όμως ο αριθμός αυτός τώρα αυξάνεται. Πρέπει να αυξηθούν οι επενδύσεις και να στηριχθεί η επιχειρηματικότητα”.

Επίθεση σε Ζωή!

“Τα δικά σας λεφτά τα διασφαλίσατε, ενώ τα δικά μας όχι μου λένε οι πολίτες” είπε η κυρία Μπακογιάννη όταν ρωτήθηκε σχετικά με το ότι η Βουλή δεν έδωσε τα αποθεματικά της.

Και τότε… “απασφάλισε” για την Ζωή Κωνσταντοπούλου την οποία χαρακτήρισε “απαράδεκτη” για την απόφαση αυτή της Βουλής.

“Εάν πιστεύει ότι μπορεί να δυσφημεί 300 βουλευτές και να τους εμφανίζει ότι διασφαλίζουν τους μισθούς τους την ώρα που οι πολίτες δυσκολεύονται, είναι βαθιά νυχτωμένη. Δεν μπορεί να παίρνει τέτοιες αποφάσεις ερήμην των βουλευτών. Οι βουλευτές δεν θα αποφάσιζαν ποτέ κατ’ αυτό τον τρόπο. Δεν δικαιούται η κυρία Κωνσταντοπούλου να εκθέτει το δικό μου κόμμα. Δεν πρόκειται να το δεχτεί κανένας από εμάς να απολογείται για το ότι διασφαλίζει τα δικά του, αλλά όχι του λαού”.

Απολογισμός για την κυβέρνηση

Για τις πρώτες 100 μέρες της κυβέρνησης, η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε τον δικό της απολογισμό: “Στην μεν οικονομία τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ. Η Ελλάδα πέφτει κατηγορία, έφτασε στο σημείο μηδέν. Βλέπω μία κυβέρνηση με πάρα πολλές ιδεοληψίες. Έφτασαν στο σημείο να θέλουν να βγάλουν από την φυλακή τον Σάββα Ξηρό και να μην ενδιαφέρονται για το μήνυμα που στέλνουν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Για την Παιδεία, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε: “Αποκορύφωμα είναι ο τομέας της Παιδείας. Αυτό που συνέβη είναι απαράδεκτο. Είναι το σημαντικότερο θέμα για την κυβέρνηση και είχαμε βρει ένα κοινό σημείο. Αυτή την στιγμή έρχεται ο κύριος Μπαλτάς και κατεδαφίζει τα πάντα”.
Από τα “βέλη” της όμως δεν ξέφυγε ούτε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Για τον “τσάρο” της ελληνικής οικονομίας δήλωσε: “Ο κ. Βαρουφάκης πρέπει να καταλάβει πως έτσι όπως πήγε την προσωπική του πορεία έχει μεγάλο πρόβλημα. Ξεκίνησε και είπε “δεν χρειαζόνμαστε τα λεφτά σας. Δεν κάνει άλλη δουλειά από το να δίνει συνεντεύξεις και μιλάει προσβάλλοντας ή δεχόμενος προσβολές από άλλους. Η ομάδα άλλαξε και έχουν μπει άνθρωποι σοβαρότεροι. Η ομάδα αυτή δίνει μία σκλήρη μαχη και αυτό το υποστηρίζουμε. Αυτή η μάχη πρέπει να καταλήξει με μία συμφωνία. Αν σε αυτή τη συμφωνία ο κύριος Τσίπρας χάσει την δεδηλωμένη, ε ας την χάσει!”, υπογράμμισε ρίχνοντας έτσι στο τέλος μία ακόμη… “βόμβα”.
newsit.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *