ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΠΛΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΥΜΑ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ  ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ 


Τρομοκρατήθηκε το μνημονιακό μπλοκ από την καθολική συμμετοχή στην απεργία και στη συγκέντρωση στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα, στέλνοντας δυνατό μήνυμα ελπίδας, για ένα μεγάλο απεργιακό ανατρεπτικό κύμα που φουντώνει…

Τα συγκλονιστικά ποσοστά συμμετοχής στην απεργία, ξεπερνούν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις , διαψεύδοντας όλες τις Κασσάνδρες για το αντίθετο.

Η μεγάλη αποφασιστικότητα, η μαζική συμμετοχή στις συνελεύσεις και στην απεργία κονιορτοποίησε όλες τις προσδοκίες της κυβέρνησης και όλου του μνημονιακού μπλόκ.

Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ καλεί όλους τους εργαζομένους, να δυναμώσουν το απεργιακό τσουνάμι και να πάρουν μαζικά μέρος στη 4ωρη στάση εργασίας της ΓΣΕΕ, την Τετάρτη 18/9 από τις 11:00-15:00. και στη συγκέντρωση που διοργανώνει στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας η ΑΔΕΔΥ, στις 11:30 το πρωί, στη πλατεία Κλαυθμώνος.

Τώρα ο συντονισμός δημόσιου και ιδιωτικού τομέα αποκτά επείγοντα χαρακτήρα., Απαιτεί την μεγαλύτερη συγκέντρωση δυνάμεων, συνεκτικό πρόγραμμα αγωνιστικών δράσεων από όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις που θα βάζουν σε τροχιά αγωνιστικής κλιμάκωσης όλους τους εργαζόμενους.

Σε αυτή την κρίσιμη φάση, όσοι συνεχίζουν να βάζουν φρένο στην αγωνιστική συνένωση όλων των δυνάμεων του συνδικαλιστικού κινήματος, πρέπει να παραμεριστούν.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 
ΤΕΤΑΡΤΗ 18/9/13 στις 11:30 ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *