Τηλεπάθεια Και μόλις σε σκεφτόμουν

Σκέφτεστε κάποιον και αμέσως σας παίρνει τηλέφωνο ή τον βλέπετε μπροστά σας..ακούτε ένα τραγούδι και ξαφνικά κάποιο πρόσωπο που ενδεχομένως να υπάρχει στην σκέψη σας λέει ότι ακούει το ίδιο… και πολλά ακόμα
παραδείγματα.. Σύμπτωση απλή ή κάτι παραπάνω;; Μπορούμε με την σκέψη μας να προκαλέσουμε καταστάσεις; Πως αλληλεπιδρούμε με το μυαλό του άλλου; Ένας περίεργος κόσμος,ο κόσμος της Τηλεπάθειας….

Μια ειδική περίπτωση τηλεπάθειας είναι η μεταβίβαση της σκέψης,τα άτομα που εκδηλώνουν τέτοιου είδους φαινόμενα συνήθως τους μένει μια ανολοκλήρωτη εικόνα του τι συμβαίνει εκτός περιπτώσεων ατόμων που έχουν εξασκηθεί στην πρακτική της τηλεπάθειας και μπορούν να μεταβιβάζουν ιδέες σε κάποιον άλλο… Το μυαλό είναι ένα πανίσχυρο όργανο και δυστυχώς δεν μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλοι τις δυνατότητες του,η μάλλον να το θέσω καλύτερα δεν πιστεύουμε ότι με την δύναμη του μυαλού μπορούμε να πετύχουμε τρομερά πράγματα…

Ας μείνω όμως στο ρομαντικό κομμάτι της τηλεπάθειας, αυτό που θέλει δύο ανθρώπους να κάνουν τις ίδιες σκέψεις την ίδια χρονική στιγμή..και όμως αυτοί που δείχνουν να μιλάνε περισσότερο για τηλεπάθεια είναι τα ζευγαράκια τα οποία θέλουν να δώσουν μια χροιά μυστηρίου στην σχέση τους,το ξεπερνάνε όμως με ένα απλό ”επικοινωνούμε” και δεν δίνουν περαιτέρω συνέχεια στο θέμα..δεν πάει το μυαλό τους ότι με την σκέψη τους προκαλούν τα φαινόμενα αυτά..

Τα πιο συνηθισμένα φαινόμενα τηλεπάθειας είναι τα στιγμιαία γεγονότα όπως περιέγραψα παραπάνω αλλά υπάρχουν και άλλα είδη τηλεπάθειας όπως η διαισθητική τηλεπάθεια,όπου διαισθανόμαστε πράγματα πριν συμβούν,επίσης συχνό φαινόμενο τηλεπάθειας..

Εκτός από αυτά υπάρχει και ένα άλλο είδος τηλεπάθειας για προχωρημένους ή για πολύ ευαίσθητα σε εξωτερικά ερεθίσματα άτομα,όπως το να βλέπουμε γεγονότα μέσα από τα μάτια κάποιου άλλου…όπως και η ικανότητα του να βλέπουμε γεγονότα σαν προφήτες ας πούμε..

Δεν θα επεκταθώ περισσότερο σε αυτό το θέμα.. σε επόμενα άρθρα θα δούμε περισσότερα για το θέμα της τηλεπάθειας καθώς και πραγματικές ιστορίες ανθρώπων που εκδηλώνουν διάφορα είδη τηλεπάθειας..

Ας μείνουμε για τώρα στην ρομαντική πλευρά της και ας της αποδώσουμε και εμείς μια μυστήρια και ρομαντική χροιά.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *