Αδωνις: Γιατί δεν θα είμαι ο βασικός ομιλητής της ΝΔ στη Βουλή

Την δική του εξήγηση γιατί δεν θα είναι ο ίδιος ο βασικός ομιλητής της ΝΔ στην συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση έδωσε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως υποστήριξε μετά από συζήτηση με τον γραμματέα της Κ.Ο. της ΝΔ, Θανάση Μπούρα αποφασίστηκε να είναι ο κ. Τάσος Νεράτζης βασικός ομιλητής στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης και ο ίδιος στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

«Στην χώρα καταναλώνουμε περισσότερο χρόνο στην παραπολιτική», είπε χαρακτηριστικά.

Για την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να μην εμφανίζονται στελέχη του στα ίδια πάνελ με τον ίδιο ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Είναι λογικό οι πολιτικοί μου αντίπαλοι να θέλουν να με βάλουν στην γωνία. ‘Εχετε ξανακούσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην δέχεται να μιλήσει με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κυβερνώντος κόμματος; Καταλαβαίνετε ότι εδώ είναι μια απόφαση που θα ξανασκεφτεί ο ΣΥΡΙΖΑ.»

Και πρόσθεσε: «Δεν με απασχολεί. Έτσι κι αλλιώς έχω κάβα ώρες τηλεοπτικής προβολής για τα επόμενα 15 χρόνια».

Για το θέμα της εκλογικής ετοιμότητας ενόψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας είπε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να πάει η χώρα ομαλά στο μέλλον. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να μην εκλεγεί Πρόεδρος άρα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Όλοι έχουμε στο μυαλό μας αυτή την πιθανότητα ας μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *