Τελευταία Νέα

Άγριο επεισόδιο για τα μάτια μοντέλας – Μέχρι και τροχαίο προκλήθηκε…

Επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο των Καλαβρύτων για χάρη…

της Δήμητρας Αλεξανδράκη! Το μοντέλο είχε φθάσει στα Καλάβρυτα από την Αθήνα μαζί με την παρέα της και διασκέδαζε στο μπαράκι!

Φαίνεται όμως ότι μία άλλη παρέα, αποτελούμενη από δέκα περίπου άτομα (όλοι τους Καλαβρυτινοί)… «λιμπίστηκαν» από την ομορφιά της καλλίγραμμης νεαρής και άρχισαν τα πειράγματα! Σύμφωνα με το dete.gr, η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τελικά οι δύο παρέες δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια! Όμως η «περιπέτεια» της Δήμητρας Αλεξανδράκη είχε και συνέχεια!

Ενώ το επεισόδιο φαινόταν να είχε λήξει οι πρωταγωνιστές του κυνηγήθηκαν… και έξω από το κατάστημα, στους δρόμους των Καλαβρύτων, έχοντας ήδη επιβιβαστεί στα αυτοκίνητά τους. Το όχημα στο οποίο επέβαινε η Δήμητρα και οδηγούσε φίλος της από την Αθήνα, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο Καλαβρυτινών και πάλι έγινε της κακομοίρας!

Στο σημείο του τροχαίου και ενώ το επεισόδιο έδειχνε πως θα έπαιρνε και άλλες διαστάσεις, εκλήθη η αστυνομία. Μάλιστα κάποια άτομα κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ ένας από τους Καλαβρυτινούς με κατάγματα στο πρόσωπο… μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της περιοχής. Ήταν το πρώτο συμβάν του Νοσοκομείο για τη νέα χρονιά!

Το συμβάν έχει κάνει το γύρο της περιοχής. Οι Αθηναίοι επέμεναν πως… οι Καλαβρυτινοί ήταν αυτοί που ξεκίνησαν την ιστορία, ενοχλώντας το νεαρό μοντέλο στην προσπάθειά τους να το «ρίξουν»! Μάλιστα κάποιος από την παρέα της όμορφης γυναίκας μιλούσε απαξιωτικά για τους Καλαβρυτινούς σε σχέση με τον στόχο που είχαν βάλει! Ανάβεις φωτιές Δημητρούλα…

tsantiri.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *