Επίθεση Γιώργου σε Σαμαρά… μέσω Γερουλάνου

Είναι γνωστή η πολυετής σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασία του Γιώργου Παπανδρέου με τον Παύλο Γερουλάνο. Ο σημερινός Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, μπήκε μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου στη Χαριλάου Τρικούπη, και όταν είδαν ότι το «μαγαζί» δεν επιδιορθωνόταν εύκολα πήραν το ΠΑΣΟΚ και το μετακόμισαν στην Ιπποκράτους.
Ο Παύλος Γερουλάνος διατηρεί κεντρικό ρόλο στις αποφάσεις και τη…..
στρατηγική στόχευση του Γιώργου Παπανδρέου. Θα ήταν λοιπόν αφελές να θεωρήσει κανείς ότι όσα δηλώνει στο «Πρώτο Θέμα», κινούνται πέρα από την πολιτική οπτική του Πρωθυπουργού.

Μάλλον ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά, και ο Παύλος Γερουλάνος ανέλαβε τον ρόλο του «πομπού» του σχετικού μηνύματος.

«Πιστεύω ότι ο κ. Σαμαράς ποντάρει στην αποτυχία μας. Ποντάρει στο ότι αυτή η προσπάθεια δεν θα αποδώσει, και ότι εκεί πάνω θα χτίσει μια πλασματική πολιτική πλατφόρμα. Η Κυβέρνηση θα πρέπει να αναδείξει πόσο ανεύθυνη και μικροκομματική είναι η στάση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας», σημειώνει ο Παύλος Γερουλάνος. Ο «πόλεμος» άρχισε.

Home

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *