Τελευταία Νέα

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Θέλω να δημοσιέυσω ένα πρόβλημα πού αντιμετωπίζω, και που αντιμετωπίζουν πολλές Ελληνικές…

οικογένειες. Μια οικογένεια με παιδιά στην οποία εργάζονται και ο πατέρας και η μητέρα, και ο παππούς και η γιαγιά δεν υπάρχουν, και εάν υπάρχουν για διάφορους λόγους δεν μπορούν να βοηθήσουν, χρήματα για κάποια εξωτερική γυναικα δεν υπάρχουν,έχει πρόβλημα στο τι θα κάνει αυτά τα παιδιά τις ώρες που εργάζεται. Οσο αφορά τους παιδικούς σταθμούς καθημερινά δεχονται τα παιδιά από τις 8:00 π.μ, και τα <<διώχνουν>> εως στις 15:00 το αργότερο ακόμα και τα ολοήμερα. Τις ημέρες Χριστουγέννων και Πάσχα δεν εργάζονται, και το καλοκαίρι δεν εργάζονται ένα και δύο μήνες στην καλύτερη των περιπτώσεων. Περίπου τα ίδια ισχύουν και για τα δημοτικά σχολεία, τα οποία και αυτά δεν λειτουργούν για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα το καλοκαίρι.

Ελάτε στην θέση αυτών των γονιών έστω για λίγο, και απαντήστε μου και ειδικά όλοι αυτοί οι υπουργοί παιδείας και οι πρωθυπουργοί που περάσαν απο αυτή τη χώρα, τι να κάνουν με τα παιδιά τους, αυτές τις ημέρες και ώρες, όταν θα πρέπει να βρίσκονται στην εργασία τους από τις 6 και 7 το πρωί μέχρι και τις 3 με 4 το μεσημέρι,συν το χρόνο μετακίνησης τους απο και πρός τον χώρο εργασίας τους, μέχρι τα σχολεία;

Οικογένεια π.χ που έχει ένα παιδί σε παιδικό η νηπιαγωγείο και ένα παιδί στο δημοτικό θα πρέπει να βρεί τι θα κάνει με τα παιδιά τους 120 ημέρες τον χρόνο, σύν την καθημερινότητα στην οποία δεν συμβαδίζουν τα ωράρια εργασίας των γονέων με τα ωράρια των σχολείων.

Είναι ένα τεράστιο θέμα το οποίο ταλανίζει πολλές οικογένειες και το οποίο δεν θίγεται, όπως και άλλα πολλά θέματα της κοινωνίας μας στην καθημερινότητα, με μεγάλες συνέπειες στην υπογεννητικότητα.

Αυτά τα ουσιώδη προβλήματα της Ελλάδας και όχι άν εξεγέρθηκαν οι Αιγύπτιοι η το κ@λ@δάχτυλο της Αλεξίου.

Και όσοι ψηφίσεται στις ερχόμενες εκλογές αφήστε τα κανάλια ,τις εφημερίδες και τα blogs στο τι λένε και γράφουν (τα συμφέροντα τους εξυπηρετούν άλλωστε) και κοίτα την καθημερινότητα σου και τι σου παρέχει η πολιτεία και ψήφισε ανάλογα.

Υ.Γ Έλληνα πολίτη την ώρα που θα ψηφήζεις δεν χρειάζεται να σπαζοκεφαλιάζεις ποινα﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ηφ@δοποιωπό κόμμα είναι το καλύτερο για να το ψηφήσεις, απλά κοίτα τρυγύρω σου, εάν είναι όλα καλά καμωμένα.

Άλλωστε την πολιτική να θυμάσαι πάντα την υπηρετούν άνθρωποι με ποιότητα αντιστρόφως ανάλογη με αύτην που χρειάζεται για να υπηρετηθεί η Πολιτική.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *