Τα αναβολικά τώρα και στα… φαρμακεία;

Όχι φυσικά! Απλά το ΣΔΟΕ εντόπισε πολύ θράσος στην…αγορά

Λαυράκια έβγαλαν για άλλη μια φορά οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με τον απολογισμό που ανακοίνωσε η υπηρεσία. …

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η περίπτωση ενός φαρμακείου στην Αττική που πούλησε παράνομα αναβολικά αξίας 2.750.000 ευρώ.

Οι ελεγκτές κατάσχεσαν, ακόμα, συνολικά 92 πολυτελή οχήματα σε ελέγχους το διάστημα 21-29 Οκτωβρίου προκειμένου να γίνει ο φορολογικός και τελωνειακός έλεγχος νόμιμης κυκλοφορίας.

Οι έλεγχοι έγιναν σε όλη την επικράτεια σχετικά με την παράνομη κυκλοφορία αυτοκινήτων με ξένες πινακίδες από μη δικαιούχα πρόσωπα.

Παράλληλα:

Το ΣΔΟΕ Π.Δ. Πελοποννήσου, σε δύο περιπτώσεις, διαπίστωσε φοροδιαφυγή ύψους 2.926.000 ευρώ, καθόσον μία offshore εταιρεία, δεν κατέβαλε φόρους 1.319.000 ευρώ και ένας ιδιώτης έλαβε έμβασμα από offshore ύψους 6.710.000 ευρώ, το οποίο δεν δήλωσε.
Σε offshore εταιρεία στο Κρανίδι, καταλογίστηκε Ειδικός Φόρος Ακινήτων ύψους 9.600.000 ευρώ , για τα έτη 2003-2013.
Επίσης:

Το Σ.Δ.Ο.Ε. Π.Δ. Αττικής, καταλόγισε πρόστιμά ύψους 895.000 ευρώ σε 36 ενεχυροδανειστήρια κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2013.
Το Σ.Δ.Ο.Ε. Π.Δ. Δυτικής Ελλάδας διεξήγαγε εκτεταμένους ελέγχους στην περιοχή της Τριχωνίδας Αγρινίου, για λαθρεμπόριο κομμένου καπνού. Δεσμεύτηκε μηχάνημα κοπής καπνού και κατασχέθηκαν 40 κιλά λεπτοκομμένου καπνού έτοιμου προς διάθεση.
Το Σ.Δ.Ο.Ε. Π.Δ. Ηπείρου κατέσχεσε 2 παράνομους άμβυκες, οι οποίοι λειτουργούσαν χωρίς την προβλεπόμενη άδεια καθώς και 680 κιλά τσίπουρο, προϊόν παράνομης απόσταξης.

Πηγή: Παραπολιτικά

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *