Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες απ’ τις Σκουριές

Σύσκεψη για την εκτόνωση της κατάστασης Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι τέσσερις συλληφθέντες των χθεσινών επεισοδίων στις Σκουριές, οι οποίοι κατηγορούνται για παράνομη οπλοκατοχή.

To πρωί της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε στην Ιερισσό αστυνομική επιχείρηση με διμοιρίες των ΜΑΤ και χρήση δακρυγόνων, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές, στο πλαίσιο των ερευνών για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της «Ελληνικός Χρυσός» στις 17 Φεβρουαρίου.

Οι έρευνες των αστυνομικών ξεσήκωσε τους κατοίκους και κατά την είσοδο σε ένα από τα σπίτια του χωριού οι κάτοικοι αντέδρασαν και οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα.

Σήμερα έχει συγκληθεί για τις 11:00 από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, Παναγή Γιαννάκη, σύσκεψη με τον Διευθυντή της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Αθηναγόρα Παζαρλή, το δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα και εκπροσώπους του Συντονιστικού Οργάνου των κατοίκων της περιοχής με τους δικηγόρους τους, για να συζητηθεί η εκτόνωση της κατάστασης. Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ ο διευθυντής της Ασφάλειας αρνήθηκε να παραστεί στη σύσκεψη.newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *