Αρέσει ο Άλεξ, εξετάζει και άλλους

Ο Ολυμπιακός μελετάει την περίπτωση του Άλεξ, όμως παράλληλα μελετάει και άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, για την ενίσχυση του ρόστερ του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έχει προταθεί στους νταμπλούχους Ελλάδος, από τους εκπροσώπους του και την περίπτωσή του εξετάζει ο Βίτορ Περέιρα.
Δημοσιεύματα, αναφέρουν πως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εισηγηθεί θετικά για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από τους «ερυθρολεύκους». Ο Άλεξ έχει φορέσει κατά το παρελθόν τις φανέλς των Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ φέτος είχε ένα γκολ σε 23 συμμετοχές με τη φανέλα των «ροσονέρι». Επίσης, ο Βραζιλιάνος είναι 18 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν στη μετεγγραφική του λίστα το όνομα του Νεμάνια Βίντιτς, ενώ στο προσκήνιο επανέρχεται η υπόθεση του Λουίς Νέτο της Ζενίτς Αγίας Πετρούπολης. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα μελετούν όλα τα δεδομένα για το θέμα του στόπερ και θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, για το που θα κινηθεί ο Ολυμπιακός, στο μετεγγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *