Ναύπακτος:Συγκίνησε η στάση του γιατρού σε άπορη οικογένεια

Υπάρχουν λοιπόν άνθρωποι και στη σημερινή εποχή της κρίσης των αξιών…

Νέος γιατρός από τη Ναύπακτο, κλήθηκε σε περιστατικό σε χωριό λίγα χιλιόμετρα από τη πόλη. Ο γιατρός πήγε άμεσα στο σπίτι του συνανθρώπου μας (η οικογένεια του οποίου αντιμετωπίζει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα), ο οποίος χρειαζόταν άμεση περίθαλψη.

Αφού αντιμετωπίστηκε το περιστατικό, η έκπληξη για την οικογένεια ήταν μεγάλη, καθώς όταν τον ρώτησαν τι οφείλουν για την επίσκεψή του, άκουσαν έκπληκτοι τον γιατρό να τους λέει ότι δεν οφείλουν τίποτα και δεν άφησε κανένα περιθώριο να τον πληρώσουν….!!!! Μάλιστα τους είπε πως για ότι χρειαστούν να μην διστάσουν να του τηλεφωνήσουν.

Όπως μετέφερε κάποιος γείτονας της οικογένειας, η οικογένεια είναι πολύ φτωχή και τα βγάζει πέρα πολύ δύσκολα, πράγμα το οποίο πιθανόν να διαπίστωσε ο γιατρός.

 Πολλές φορές με ευκολία κατηγορούμε τους γιατρούς για στοχοπροσήλωση στο κέρδος και στο χρήμα. Ευτυχώς που περιστατικά σαν αυτό μας βοηθούν να ξεπεράσουμε τα αρνητικά στερεότυπα που κάποιες μειοψηφίες ελπίζουμε επαγγελματιών έχουν “βοηθήσει” να εδραιωθούν στη σκέψη μας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *