Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας Ρόδου “Καμάρι”

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας Ρόδου “Καμάρι”  διοργάνωσε μασκέ – πάρτυ προσφέροντας διασκέδαση σε αποκριάτικους & latin ρυθμούς !
Το αποκριάτικο πάρτυ πραγματοποιήθηκε στο EPAVLIS CAFE στην Παστίδα το
Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015.
Οι στολές και οι μάσκες των παρευρισκομένων ξεπέρασαν κάθε φαντασία και ο dj τους παρέσυρε με τις μουσικές του.
Νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας είχαμε και το παιδικό αποκριάτικο πάρτυ που έλαβε χώρα στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Παστίδας.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Σύλλογο Παστίδας «Καμάρι», είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή 01 Μαρτίου 2015 και ώρα 16:00 στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο Παστίδας.

Με βάση τους κανόνες του καταστατικού μας, προκειμένου τα μέλη να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, θα πρέπει πριν την ημερομηνία των εκλογών, να είναι τακτοποιημένοι ταμειακά και να μην έχουν οφειλές από συνδρομές προς τον Σύλλογο.
Ταμίας του Συλλόγου είναι η Σπάρταλη Κική και το τηλέφωνο της είναι το 6946424528.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε και στον Πρόεδρο Σιαλούπ Ιωσήφ (6946908735) και στον Αντιπρόεδρο Σαλακενό Σταύρο (6946036989).

Οι φίλοι που σερφάρουν στο διαδίκτυο μπορούν να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες μας μέσω της ιστοσελίδας μας www.kamari-pastida.gr διαβάζοντας τα δελτία τύπου-ανακοινώσεις και βλέποντας φωτογραφίες ή video απ’όλες τις εκδηλώσεις μας & στο Facebook (Καμάρι Πολ.Συλ.Παστίδας Ρόδου).

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *