ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ολυμπία: Η Κομισιόν υπέγραψε νέα συμφωνία με το ΔΝΤ!

Δεν πάνε να λένε ότι το ΔΝΤ αποτελεί «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα; Ότι τα λάθη που έχουν γίνει και οι εμμονές του Ταμείου έχουν φέρει την καταστροφή; Όσο και να παραμυθιάζουν τον κόσμο ότι γίνονται κινήσεις από την Ευρώπη για να φύγει το ΔΝΤ από τη Γηραιά Ήπειρο, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο!
Θυμηθείτε τι λέει το Βερολίνο. Δεν συζητάμε το παραμικρό για την επόμενη μέρα της Ελλάδας χωρίς να υπάρχει το ΔΝΤ. Το έχουμε ξαναγράψει ότι οι οικονομικοί δολοφόνοι έφεραν το ΔΝΤ στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας, σε μια στιγμή που το Ταμείο είχε «αναδουλειές» και σώθηκε !

Αντί λοιπόν, η Ευρώπη να κοιτάξει το πώς θα αναδιοργανωθεί για να προχωρήσει με τις δικές της δυνάμεις στην αντιμετώπιση της κρίσης (υποτίθεται ότι κάτι έχει διδαχθεί επί πέντε χρόνια) προ ημερών Κομισιόν και ΔΝΤ ανανέωσαν τη μεταξύ τους συνεργασία για τεχνική βοήθεια του Διεθνούς οργανισμού !

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης) και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο υπέγραψαν μια νέα διοικητική συμφωνία – πλαίσιο που επιτρέπει στις δυο πλευρές να συνεχίσουν τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία τους στην ικανότητα ανάπτυξης.
Οι υπογραφές έπεσαν προχθές στη Νέα Υόρκη, από την Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο του ΔΝΤ Carla Grasso και τον ευρωπαίο επίτροπο για τη Διεθνή Ανάπτυξη και τη Συνεργασία Νέβεν Μίμιτσα.
olympia.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *