Κάτω τα χέρια σας από τις Ένοπλες Δυνάμεις ολετήρες.

Από την αρχή της μεταπολιτεύσεως, το πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας, για δικούς του λόγους, καθαρά επιβιώσεως του συστήματός του, με τα ολέθρια αποτελέσματα που ..

ακολούθησαν, άρχισε με διαφόρους παράνομους και δόλιους τρόπους, την εκδικητική, θανάσιμη, απαράδεκτη και κακοπροαίρετη επίθεση κατά των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των τότε Σωμάτων Ασφαλείας της χώρας και με τον στιγματισμό ως «σταγονιδίων- χουντικών», απομάκρυνε από το στράτευμα, άριστους, διαμάντια, ικανότατους ηγήτορες, εκπαιδευμένους και με εμπειρίες στον πόλεμο Αξιωματικούς, για να πραγματοποιήσει δήθεν κάθαρση και για να επιβληθεί στους άλλους δια του τρόπου ότι, εγώ είμαι το αφεντικό εδώ.
Στην προσπάθειά του αυτή, το σαθρό και σάπιο πολιτικό κατεστημένο, είχε ως αρωγό, τα μονίμως επιδοτούμενα από τον κρατικό κορβανά και έτοιμα να προσφέρουν υπηρεσίες, ΜΜΕ της εποχής, καθώς και όλη την πλέμπα της αριστεράντζας, που μόλις είχε επιστρέψει από την παρανομία και ζητούσε εκδίκηση, αλλά και άλλους δήθεν αγωνιστές (ψευδόμενους) κατά της…

επταετίας.
Οι ενέργειες αυτές είχαν σοβαρότατες επιπτώσεις στο ηθικό, στο φρόνημα, στην συνοχή και στην συναδελφικότητα των στελεχών και βεβαίως επί της επιδόσεως των Ε.Δ.
Επόμενος στόχων των ολετήρων ήταν ο κομματικός προσεταιρισμός των στελεχών των Ε.Δ., στους κόλπους αυτών των κομμάτων, με αποκορύφωμα την πρώτη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (1981 και μετά). Τούτο είχε ολέθρια αποτελέσματα, βλαβερές και δηλητηριώδεις συνέπειες, που δεν μπόρεσαν να αποτραπούν ποτέ, επί της αποστολής του στρατεύματος. Όπως και στον δημόσιο βίο, έτσι και στις Ένοπλες Δυνάμεις, ο εναγκαλισμός της κομματικής νομενκλατούρας στα στελέχη, έθεσε το κόμμα υπεράνω της Πατρίδος και υπεράνω του όρκου και της αποστολής των στελεχών (των επίορκων) και τα αποτελέσματα ήταν ολέθρια. Βεβαίως οι πολιτικοί ολετήρες «έκαναν την δουλειά τους» και πολύ ελάχιστα τους ένοιαζε η άμυνα της χώρας. Αρκεί αυτοί να διαφεντεύουν τα πράγματα. Και οι δουλικοί και τα ελαφράς συνειδήσεως στελέχη, έπεσαν στην παγίδα της πρόσκαιρης δύναμής τους, μη αναλογιζόμενα την απαξία των συναδέλφων, την υστεροφημία τους, αλλά και τις διαλυτικές τάσεις που εμφώλευαν, έπαιξαν το παιχνίδι του Δούρειου ίππου. Για πρόσωπα τέτοια και ιστορίες ανάλογες υπάρχει πληθώρα μαρτυριών από όλα τα στελέχη.
Προσφάτως σε μία πέρα για πέρα εκδικητική πράξη οι πολιτικοί αριβίστες, για να απαξιώσουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, επέπεσαν επί των αποδοχών τους, τις κατασπάραξαν όσο σε καμία άλλη τάξη, εκδικούμενοι το φρόνημα και την προσήλωσή τους στην Πατρίδα και τα ιδανικά της φυλής, πράγματα από τα οποία αυτοί έχουν πάρει διαζύγιο από ετών.
Όλα αυτά είχαν, έχουν και θα έχουν σοβαρότατες επιπτώσεις πάνω στο όλο οικοδόμημα των Ενόπλων Δυνάμεων με ολέθρια αποτελέσματα για την Πατρίδα. Οι μόνοι που δεν τα βλέπουν και συνεχίζουν τα μέγιστα λάθη τους είναι οι ολετήρες.
Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα της Χρυσής Αυγής (ενός κόμματος που δεν διαχειρίστηκε την εξουσία), έχει ανακοινώσει διάφορες ενέργειες, το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, για να διαπιστώσει εάν υπάρχουν στελέχη της Χρυσής Αυγής στου κόλπους των Ενόπλων Δυνάμεων για να τα απομακρύνουν. Ότι δηλαδή έγινε και στην μεταπολίτευση. Εις δε την ΕΛΑΣ εκεί καρατομήθηκαν στελέχη με απλές διαδικασίες και εν θερμώ. Όλες αυτές οι ενέργειες των αφρόνων πολιτικών, οι οποίες επικροτούνται πάντα από την αριστερά συνομοταξία των αντεθνικών συμφερόντων, σκοπό έχουν να επιβάλλουν στο στράτευμα την απαξίωση, την φοβία, την ανησυχία, τον κατακερματισμό της σύμπλευσης και τον αιχμαλωτισμό του Εθνικού φρονήματος.
Επειδή η εμπειρία επί τέτοιων επεμβάσεων είναι οδυνηρή και έχει σημαντικότατες επιπτώσεις στην αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος, βροντοφωνάζουμε:
Κάτω τα χέρια σας από τις Ένοπλες Δυνάμεις ολετήρες.

eidafos.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *