Ιστορία αγάπης από ένα μικρό επαίτη

Όλοι έχουμε τύχει στο δρόμο ή σε κάποια καφετέρια που καθόμασταν να μας πλησιάσει κάποιο ανήλικο παιδί και να μας πουλήσει χαρτομάντιλα. Ένας τέτοιος ανήλικος επαίτης ήταν ο πρωταγωνιστής μίας ιδιαίτερα συγκινητικής ιστορίας που…

εκτυλίχθηκε σε γνωστή καφετέρια της Θεσσαλονίκης.

Ήμασταν παρέα και συζητούσαμε για τα οικονομικά προβλήματα της καθημερινότητας. Ξαφνικά ένας μικρός γύρω στα 10, ήρθε στο τραπέζι μας για να μας πουλήσει χαρτομάντιλα. Αφού του είπαμε ευγενικά πως δεν θέλουμε…έφυγε. Σε μία γωνιά του καταστήματος υπήρχε ένα βιβλίο στο οποίο οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να γράψουν ότι θέλουν. Ο μικρός το είδε και σταμάτησε εκεί για να γράψει κάτι. Έμεινε για αρκετά λεπτά σκυμμένος πάνω από το βιβλίο. Απορήσαμε για το τι θα μπορούσε να γράφει. Όταν πλέον έφυγε, πλησίασα το βιβλίο για να δω από περιέργεια τι ήταν αυτό που τον κράτησε τόση ώρα εκεί και έχασε τόσο χρόνο από τη δουλειά που του είχαν επιβάλει να κάνει.

Εξεπλάγην όταν διαπίστωσα πως είχε ζωγραφίσει δύο παιδιά να κρατιούνται χέρι – χέρι και  το καθένα από αυτά, στο άλλο του χέρι αν κρατάει ένα μπαλόνι καρδιά. Δίπλα έγραφε το όνομά του και της κοπέλας που ήταν ερωτευμένος.

Δείτε τι έγραψε ο μικρός:

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *