Αυτό δεν θα το δείτε στα “μεγάλα” ΜΜΕ – Ομοφυλόφιλοι σε δράση κατά Θρησκευομένων [ΒΙΝΤΕΟ]

Η μετάφραση έγινε από συνεργάτη του ιστολογίου μας Κατάνυξις

Στην Αργεντινή στην επαρχιακή πόλη του Σαν Χουάν ( η οποία είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας ) το βράδυ (της 4ης Δεκεμβρίου) συνέβη μια μοναδική διαδήλωση…

Με λίγα λόγια, συγκεντρώθηκαν 7000 φεμινίστριες, ομοφυλόφιλοι και πραγματοποίησαν επίθεση στο καθεδρικό ναό, τον οποίο υπερασπίζονταν περίπου 1.500 άνδρες .

Ως προστασία προς τον καθεδρικό ναό, οι υπερασπιστές άνδρες σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποίησαν σωματική βία, ούτε χτύπησαν ή πρόσβαλαν τις γυναίκες- φεμινίστριες που επιτεθήκαν. Αντ ‘αυτού, δημιούργησαν μια «ανθρώπινη αλυσίδα» και έτσι σχηματίστηκε ένα «ζωντανό τείχος», φτιάχνοντας έτσι ένα φράγμα που προστάτευε την πρόσβαση στο Ναό.

Οι φεμινίστριες γυναίκες και οι ομοφυλόφιλοι;
Ενοχλημένοι από αυτό , άρχισαν να φτύνουν τους άνδρες στο «ζωντανό τείχος» ψεκάζοντας τους με σπρέι στο πρόσωπο, χτυπώντας τους, κάνοντας άσεμνες χειρονομίες, τυλίγοντας τα κεφάλια τους με εσώρουχα, ζωγραφίζοντας σταυρούς στο μέτωπο και το πρόσωπό τους, και γενικά συμπεριφερόταν σαν πρωτόγονοι που τους κυρίευσε άγριο πνεύμα.

Υπομένοντας τις επιθέσεις οι αμυνόμενοι άντρες, μερικοί από αυτούς άρχισαν να κλαίνε και άλλοι άρχισαν να απαγγέλουν το «Πάτερ ημών». Αλλά κανένας από αυτούς δεν ανταποκρίθηκε στη βαρβαρότητα που μαινόταν εναντίον τους.

Αυτό είναι κάτι που δεν θα δείτε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τόσο των έντυπων ΜΜΕ όσο και στην τηλεόραση, επειδή εναντιώνεται στις απόψεις τους.

Αλλά μην κάνετε κανένα λάθος, αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του φεμινισμού – σοδομισμού – ομοφυλοφιλίας: δεν έχουν κανένα σεβασμό για τους άλλους (σε αυτή την περίπτωση οι Χριστιανοί) και με πολύ μίσος επιτίθενται σε όλους και για όλα, σε αντίθεση με τις απόψεις που εκπροσωπούν.

Δείτε το video που ακολουθεί:

katanixis.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *