«Διμέτωπη» επίθεση από τη ΓΕΝΟΠ

«Διμέτωπη» επίθεση κατά της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε η ΓΕΝΟΠ για τις ταυτόσημες, όπως αναφέρει, θέσεις τους σχετικά με το μέλλον της ΔΕΗ οι οποίες όπως υποστηρίζει θέτουν σε κίνδυνο τους καταναλωτές. Η ΓΕΝΟΠ αναφέρει ότι τα δύο κόμματα δεν είναι ιδιοκτήτες της ΔΕΗ και δεν έχουν τη δημοκρατική νομιμοποίηση να την…
ιδιωτικοποιήσουν.

«Και οι δύο», αναφέρει η ΓΕΝΟΠ, «ξεχνώντας τις δεκάδες δεσμεύσεις τους προτείνουν, τα δίκτυα, που δεν υπάρχει κανένα απολύτως κέρδος, να μείνουν στο κορόιδο τη ΔΕΗ και να τα αναπτύσσει για λογαριασμό των ιδιωτών ώστε να μπορούν ανενόχλητοι οι κύριοι αυτοί να «κυκλοφορούν» την ενέργεια που αποκλειστικά αυτοί θα παράγουν και θα εμπορεύονται αφού η πρόταση και των δύο κομμάτων είναι το παραγωγικό και εμπορικό κομμάτι της ΔΕΗ να ιδιωτικοποιηθεί. Δηλαδή να περάσει και αυτό στα χέρια των ιδιωτών».

Η ΓΕΝΟΠ υποστηρίζει ακόμη ότι με αυτά που προτείνουν τα δύο κόμματα «το κράτος δεν θα έχει καμία απολύτως δυνατότητα παρέμβασης στην παραγωγή και την εμπορία του κοινωνικού αγαθού της ηλεκτρικής ενέργειας» και οι ιδιώτες θα μείνουν ανεξέλεγκτοι.

Η ΓΕΝΟΠ διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα, συλλαλητήριο στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ (Χαλκοκονδύλη 30) «για τη σωτηρία της ΔΕΗ» και για να μη δημιουργηθεί «καρτέλ ενέργειας όπως στα πετρέλαια».

http://news.pathfinder.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *