Για δήμαρχος Αθήνας ο Αρης

Στη ΝΔ “φλερτάρουν” με την ιδέα να προτείνουν ως υποψήφιο για το δήμο της Αθήνας τον Αρη Σπηλιωτόπουλο, για να μονομαχήσει με τον Καμίνη και τον υποψήφιο που θα επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες…

το όνομα του πρώην υπουργού βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα των υποψηφίων, της γαλάζιας παράταξης, για τον πρώτο δήμο της χώρας.

Μπορεί βέβαια ο Σπηλιωτόπουλος να μην έχει την επικοινωνιακή λάμψη του παρελθόντος, αλλά έχει πολλές πιθανότητες, όπως λένε στη ΝΔ, να κερδίσει τον σημερινό δήμαρχο, ή τον υποψήφιο της Κουμουνδούρου.

Μάλιστα όπως φημολογείται το όνομα του Αρη Σπηλιωτόπουλου έχει μετρηθεί σε διάφορες έρευνες, ως υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, κι όπως προκύπτει από τα ποιοτικά στοιχεία ο γαλάζιος βουλευτής έχει υψηλή δημοφιλία στο σύνολο των ερωτηθέντων, ενώ βρίσκεται στην πρώτη θέση μεταξύ των άλλων ονομάτων που έχουν ακουστεί από τη ΝΔ για το δήμο της Αθήνας.

Μέχρι στιγμής, πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο Νικήτας Κακλαμάνης, ακόμη κι αν δεν τον στηρίξει η ΝΔ.

Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με τη δήθεν στήριξη της ΝΔ σε μια ενδεχόμενη «υποψηφιότητα» Καρατζαφέρη, από τη ΝΔ επισήμως δεν κάνουν κανένα σχόλιο, απλώς στο παρασκήνιο γελάνε με την φαντασία των σεναριογράφων, όπως τονίζουν με νόημα.

kentrinews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *