Τσίπρας – Κερένσκι προετοιμάζοντας το έδαφος γι’ αυτό που έρχεται . . .

Η γνώση της ιστορίας είναι ο μίτος που ενώνει το παρελθόν με το παρόν και πολλές φορές μας δείχνει το μέλλον εάν φυσικά θέλουμε να το δούμε. Το μόνο που μένει από το πριν είναι τα λάθη που έγιναν και παραγνωρίζοντας τα ,όταν έρχεται η ώρα , πέφτεις ξανά στην ίδια παγίδα . Μόνο που κάθε φορά που πέφτεις μέσα σε αυτήν το βάθος είναι πάντα μεγαλύτερο και η έξοδος από αυτήν όλο και πιο δύσκολη.

Ο Αλεξάντερ Κερένσκι ήταν ένας πολιτικός με εξαιρετικά μεγάλες φιλοδοξίες , αρχομανής και καλός ρήτορας. Οπαδός της σοσιαλδημοκρατίας προσπάθησε δημαγωγώντας , λαϊκίζοντας και με την βοήθεια του στρατού , όταν ανέλαβε την πρωθυπουργία της Ρωσίας το 1917, να γίνει το ανάχωμα που θα σταματούσε την επέλαση των μπολσεβίκων. Σαν αποτέλεσμα το κόκκινο ποτάμι σάρωσε και αυτόν και τα ανδρείκελα που επάνδρωναν το υποτιθέμενο υπουργικό του συμβούλιο. Έτσι όπως σε κάθε ναυάγιο τα ποντίκια πήδηξαν στην θάλασσα και ο ‘’καπετάνιος’’ Κερένσκι ,σκιά του εαυτού του, και μεταμφιεσμένος σε ναύτη φυγαδεύτηκε κακήν κακώς στην Φιλανδία και πέθανε το 1970 στις ΗΠΑ.

Από την άλλη ο Mr Alexis έχει παρόμοιο προφίλ με αυτό του Κερένσκι και ακριβώς ίδιες φιλοδοξίες. Η τότε πολιτική κατάσταση με την τώρα είναι σχεδόν παρόμοιες. Τότε ο λαός ήταν άβουλος , περιθωριοποιημένος και εξαθλιωμένος , τώρα ναι μεν ο λαός δεν είναι άβουλος αλλά έχει πέσει θύμα τεράστιας παραπληροφόρησης σε σημείο να επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη σαν να ζει στο νησί των λωτοφάγων. Έτσι η ρήση του Λένιν : «Οι αστοί μόνοι τους θα μας δώσουν το σκοινί που θα τους κρεμάσουμε»! τείνει να επαληθευτεί. Αυτή την στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει momentum εκμεταλλευόμενος κάθε ψήγμα της λαϊκής δυσφορίας μετατρέποντας και την πιο μικρή τρίχα σε τριχιά αλλά και με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα προσπαθεί να εδραιώσει την παρουσία του. Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι ο Τσίπρας και οι αρκετοί , σε μεγάλο βαθμό, κωμικοί συνεργάτες του αλλά η σκληρή κόκκινη μάσκα των Λαφαζανέων αλλά και πολλών ανώνυμων αγνώστων που περιμένουν στημένοι στην γωνία να μας κάτσουν μόνιμα στον σβέρκο…

Έχοντας λοιπόν μια κυβέρνηση ψευτοαριστερών – και ψεκασμένων δεξιών αλλά και ένα ΚΚΕ στήριγμα κάθε αντιλαϊκού μέτρου και πατερίτσα κάθε διορισμένης από τους ξένους κυβέρνησης το γήπεδο είναι έτοιμο για την ήττα τους. Ο Κερένσκι του 2015 είναι εκεί που τον θέλουμε . Στην εξουσία. Το ένα του κομμάτι χρησιμοποιεί μια κοινωνική ρητορική που σε πολλά αυτιά ακούγεται και είναι σωστή και το άλλο κομμάτι παίζει δυνατά στο γήπεδο της εθνικοφροσύνης για να εκμαιεύσει την συμπάθεια των ακροδεξιών και των αστών.Μιλούν και πράττουν προσπαθώντας να ενώσουν δυο κομμάτια που δεν γίνεται να ενωθούν γιατί λείπει εκείνη η ουσία που προκαλεί την ένωση. Η ουσία αυτή δεν ενσαρκώνεται από άτομα που δεν ενεργούν αποκλειστικά και μόνο υπέρ του λάου. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι όσο και να φωνάζουν , όσο και να νομίζουν ότι στήνουν στον τοίχο τους λήσταρχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης το αυτί τους δεν ιδρώνει. Πώς να ιδρώσει όταν η χώρα μας βρίσκεται ακόμα στου κόλπους της λυκοσυμμαχίας τους ευρώ ; Όταν άλλοι ορίζουν τις τύχες του λάου μας ; Όταν άλλοι αποφασίζουν για την εθνική παράγωγη μας ;

Η λύση λοιπόν θα έρθει από την μόνη δύναμη που μπορεί να κινηθεί έξω από τον άξονα δεξιά – αριστερά. Από την μόνη δύναμη που μπορεί να φωνάξει ανοιχτά έξω από την Ευρωπαϊκή ένωση , έξω από το ευρώ και να πετάξει τους παγκόσμιους τοκογλύφους με τις κλοτσιές από την Ελλάδα έχοντας ταυτόχρονα το πρόγραμμα εθνικού κεντρικού σχεδιασμού των τομέων παραγωγής και της οικονομίας , το κατάλληλο σχέδιο για την λύση κάθε κοινωνικού προβλήματος αλλά και την σιδηρά γροθιά για να συντρίψει όποιον πάει να επιβουλευτεί την εθνική μας κυριαρχία. Αυτή η δύναμη είναι μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος που έχοντας αποβάλει από μέσα του κάθε πολιτικό καρκίνωμα του παρελθόντος θα είναι έτοιμος ,αμέσως μετά την εκκωφαντική πτώση της τωρινής κυβέρνησης ,να αναλάβει της ηγεσία του έθνους και να το οδηγήσει μπροστά.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

http://antiratsistiko.blogspot.gr/2015/02/blog-post_901.html

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *