Τα Παγανά (Καλικάντζαροι – πολιτικοί) ροκανίζουν το δένδρο που στηρίζει την Ελλάδα χωρίς διακοπή και τις ημέρες των εορτών

Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης

Οι αποκαλύψεις των ανθρώπων της διαπλοκής, περί μιζών, είναι εντυπωσιακές και πολλαπλασιαστικώς αγγίζουσες πολιτικά ή μη άτομα που…

λεηλάτησαν τα δημόσια ταμεία, προκειμένου να επιτύχουν τις πολιτικές τους επιδιώξεις, αλλά και το όφελος των δικών τους τραπεζικών λογαριασμών.

Πρώην υπουργός Εθνικής Αμύνης του ΠΑΣΟΚ ευρίσκεται καταδικασμένος στις φυλακές του Κορυδαλλού. Έτερος κατηγορείται. Στενοί συνεργάτες αυτών των δύο (Κάντας κ.α.), καταθέτουν στους αρμόδιους ανακριτές ασύλληπτα ποσά που διακινήθηκαν σε τσέπες πολιτικών και τσιρακιών τους.


Το πολυδαίδαλο και εις βάρος της Πατρίδος, σκάνδαλο των υποβρυχίων κατέστη βραχνάς για το κόμμα την ΝΔ που στήριξε το ΠΑΣΟΚ που την στηρίζει στην μνημονιακή της πολιτική. Μία πολιτική που εφήρμοσαν τα δύο αυτά κόμματα, στραγγαλίζοντας την Ελλάδα, την Εθνική Άμυνα και τους Έλληνες. 

Ο Σημιτικός Τσουκάτος δήλωσε ότι πήρε χρήματα από την Ζήμενς και τα έδωσε στο ΠΑΣΟΚ (μέχρι τώρα κανείς δεν συγκινήθηκε για το γεγονός). Ο πρώην υπουργός Μαντέλης δικάζεται για μίζες. Οι Λιάπης, πρώην υπουργός και Τομπούλογλου, πολιτευτής της ΝΔ, μας απέδειξαν το ήθος, την αξιοπρέπεια και την εντιμότητα των ανθρώπων της εξουσίας προσφάτως. Οι αριστεροί, αρνητές και καιροσκόποι πάντα, με τις δεξιές τσέπες ζεσταίνονται με αγένεια. 

Τρείς βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ευρίσκονται προφυλακισμένοι αντιμετωπίζοντας, εκτός των άλλων και την κατηγορία της συστάσεως της εγκληματικής συμμορίας. (Το διάτρητο και κουρελιασμένο Σύνταγμα της Ελλάδος δέχεται συνταγματικώς να εργάζεται η Βουλή με 297 βουλευτές και όχι με 300, όπως προβλέπει). 

Κατόπιν των παραπάνω:
Εφόσον λοιπόν, στελέχη των παραπάνω κομμάτων, διέπραξαν κακουργηματικά πασιφανή αδικήματα, γιατί δεν τους απαγγέλλεται και σ΄ αυτά η κατηγορία «περί συστάσεως εγκληματικής συμμορίας» και δεν τους διακόπτεται η κρατική επιχορήγηση, όπως έπραξαν και στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής;
otwnagrafwn.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *