Η Χρυσή Αυγή απειλεί με νέο σοκ

Στοχοποιεί Σαμαρα, απειλεί να αποκαλύψει συνομιλίες με πολλούς βουλευτές

Ενώ το επιτελείο Σαμαρά βρίσκεται πλέον εν μέσω πυρών και η συνοχή το…..

κυβερνητικού σχήματος δοκιμάζεται πάλι λόγω της |υπόθεσης Μπαλτάκου”, η Χρυσή Αυγή απειλεί με νέες αποκαλύψεις που θα πλήξουν ευθέως τον πρωθυπουργό και τη ΝΔ. Ο Ηλίας Κασιδιάρης προανήγγειλε ότι θα δώσει σήμερα στη δημοσιότητα “στοιχεία για παρεμβάσεις του πρωθυπουργού στη Δικαιοσύνη” και προειδοποίησε ότι «την κατάλληλη χρονική στιγμή» θα αποκαλύψει επίσης συνομιλίες του με βουλευτές, οι οποίοι εξέφραζαν απόψεις ταυτόσημες με αυτές του αποπεμφθέντος γγ του υπουργικού συμβουλίου.

Βάσιμες ή όχι, οι απειλές του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής προκαλούν νά αναστάτωση στο Μαξίμου και στους κίλπους της κυβερνητικής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Στη ΝΔ φοβούνται ότι η κυβέρνηση αποδυναμώνεται και το κόμμα τους υφίσταται πολλαπλές απώλειες, καθώς εμφανίζεται “διπρόσωπο” προς τους δεξιούς ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής – τους οποίους επεδίωκε να “επαναπατρίσει” – ενώ εκτίθεται και προς το κεντρώο εκλογικό του ακροατήριο, δείχνοντας το ακροδεξιό του προφίλ.

«Τα ίδια που έλεγε ο Μπαλτάκος μού τα έχουν πει και άλλοι βουλευτές της ΝΔ», δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης. αποφεύγοντας ωστόσο να ξεκαθαρίσει εάν οι συνομιλίες είναι βιντεοσκοπημένες.

Κασιδιάρης : Μίλησα με πολλούς

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, o βουλευτής της ΧΑ σημείωσε: «Από την ημέρα που ασκήθηκε αυτή η άθλια δίωξη εις βάρος μας μίλησα με όλους τους πολιτικούς αντιπάλους που έχουν πάρει θέση υπέρ της αλήθειας. Ο κ. Μπαλτάκος είναι ένας από αυτούς. Και ο κ. Βούτσης είναι ένας από αυτούς κι έχω μιλήσει και με τον κ. Παναγούλη από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Πρόσθεσε ότι έχει ζητήσει από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Παναγούλη να προσέλθει στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης, αλλά ο κ. Παναγούλης είπε ότι δέχεται κομματικές πιέσεις και αρνήθηκε. Για τον Ν. Βούτση ανέφερε ότι δημοσίως έχει μιλήσει για μεθόδευση, στην υπόθεση της ΧΑ.

Σε ό,τι αφορά τους βουλευτές της ΝΔ, ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε ότι ενώπιον μαρτύρων «βουλευτές της ΝΔ μού έχουν πει βαρύτερα πράγματα».

Ανέφερε, δε, ότι μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις «η παράταση της προφυλάκισης του κ. Μιχαλολιάκου θα είναι απόδειξη ότι η δικαιοσύνη ποδηγετείται.

Παράλληλα, προανήγγειλε αποκαλύψεις για τον πρωθυπουργό. Όπως είπε, θα δώσει στοιχεία για προσωπικές παρεμβάσεις του Αντώνη Σαμαρά στη Δικαιοσύνη και συγκεκριμένα σε εισαγγελείς.

sofokleousin.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *