ΕΛΛΑΔΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ….

Διάβασα πρόσφατα ένα άρθρο το οποίο ενώ θα έπρεπε να με κάνει να χαρώ, όπως και ΟΛΟΥΣ όσους έχουν θέματα υγείας και όχι μόνο, μου άφησε μια «πίκρα», ΟΧΙ γιατί δεν με έπεισαν οι «προθέσεις», αλλά επειδή και στο παρελθόν ειπωθήκαν πολλά, αλλά δεν
είχαν ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα..

Να δούμε το άρθρο….

«Την αποκάλυψη σκανδάλου με ιδιωτικές εταιρείες προαναγγέλλει ο υπουργός Υγείας Π. Κουρουμπλής στην Εφημερίδα των Συντακτών και υπόσχεται δωρεάν νοσοκομειακή και φαρμακευτική περίθαλψη
Την αποκάλυψη, την ερχόμενη εβδομάδα, σκανδάλου με ιδιωτικές εταιρείες προαναγγέλλει ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Μετά τις ασφαλιστικές εταιρείες που με την ανοχή, όπως καταγγέλλει, των προηγούμενων κυβερνήσεων ζούσαν «παρασιτικά» με τη δημόσια χρηματοδότηση αναμένονται αποκαλύψεις για τις ιδιωτικές εταιρείες.
Η Ελλάδα έχει ιδιωτική δαπάνη υγείας κοντά στα 45%-46% όταν το μέσο ποσοστό στην Ευρώπη είναι 25%, αναφέρει ο υπουργός Υγείας επισημαίνοντας πως αυτό και μόνο το στοιχείο δείχνει ότι οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν ουσιαστικά ευνόησαν τον ιδιωτικό τομέα.
Για την ΕΣΑΝ Α.Ε. ο υπουργός Υγείας δηλώνει ότι μπορεί και να μην την καταργήσει. «Σε έναν χρόνο τίποτα στο δημόσιο νοσοκομείο δεν θα θυμίζει τη σημερινή κατάσταση», επισημαίνει και υπόσχεται δωρεάν νοσοκομειακή περίθαλψη και φαρμακευτική περίθαλψη με διαβάθμιση στους πολίτες.
Αρκετά ζητήματα είναι προς έρευνα και τεκμηρίωση, τονίζει ο κ. Κουρουμπλής υπογραμμίζοντας πως «την επόμενη εβδομάδα θα σκάσει ιστορία χοντρή με τις ιδιωτικές εταιρείες».»

Εδώ είμαστε….

Αλήθεια, ΠΟΣΑ χρόνια έρχονται στο φως καταγγελίες (οι οποίες έχουν σταλεί προς κάθε κατεύθυνση) που μιλούν για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΙΑ στο χώρο της υγείας, για κάθε είδους «γυμνοσάλιαγκα» που θησαύρισε και εξακολουθεί να θησαυρίζει σε βάρος της υγείας του κοσμάκη;
Πόσες φορές τόσο δημόσιοι λειτουργοί (από εκείνους που τιμούν τον όρκο τους) όσο και ασθενείς ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ σκοπιμότητες και ΔΙΑΦΘΟΡΑ στο χώρο της υγείας και ΟΛΟΙ οι διεφθαρμένοι ΟΧΙ μόνο δεν τιμωρήθηκαν, αλλά ακόμα και σήμερα, και ΤΩΡΑ παραμένουν στις θέσεις τους, ενώ εκείνοι που είδαν τη διαφθορά, είδαν την ΚΛΕΨΙΑ και την κατήγγειλαν, ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ, απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, και οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ βγήκαν λάδι βγάζοντας τους τρελούς;
Δεν τα λέω εγώ αυτά, αναφέρομαι σε καταστάσεις, σε ΓΕΓΟΝΟΤΑ, που είναι ΗΔΗ γνωστά τόσο στους δυο πρώην υπουργούς , όσο και στην δικαιοσύνη.
Είπα πιο πάνω, πως οι δηλώσεις του κυρίου Κουρουμπλή μου άφησαν μια «πίκρα», γιατί  παρόμοιες δηλώσεις έκαναν και άλλοι.
Δεν αμφισβητώ τις όποιες καλές προθέσεις του, και ΜΑΚΑΡΙ, το εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ (και πιστεύω ΟΛΟΙ οι Έλληνες) να μπορέσει να καθαρίσει τη ΒΡΩΜΙΑ στην υγεία, και να μη μείνει μόνο στις αποκαλύψεις, οι οποίες αποκαλύψεις ουσιαστικά δεν κρύβουν κάτι ΝΕΟ.
Το θέμα είναι να μπουν φυλακή ΟΛΟΙ οι ΚΛΕΦΤΕΣ, ΟΛΑ τα γραβατωμένα ΒΑΜΠΙΡ που τόσα χρόνια κάνουν αφαίμαξη στην υγεία μας.
Είτε αυτά λέγονται ΥΠΟΥΡΓΟΙ, είτε ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ, είτε ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, είτε ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ, είτε πολιτικοί (βουλευτές κλπ) που είναι ΜΕΤΟΧΟΙ σε φαρμακευτικές εταιρίες η σε φαρμακοβιομηχανίες, είτε σε Κέντρα Αποκατάστασης, είτε απλοί «ελεγκτές» είτε…….
Πόσοι πολλοί είναι αλήθεια αδέλφια ΟΛΟΙ εκείνοι που ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ και συνεχίζουν να πλουτίζουν σε βάρος της υγείας, σε βάρος των ασφαλισμένων!
Εύχομαι στον Νέο υπουργό να φτάσει το «μαχαίρι» μέχρι το κόκαλο, να συντρίψει ΟΛΑ τα παράσιτα της υγείας..

Βασίλης Τσούγκαρης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *