κρεμα συσφιξης στηθους

Η κρεμα συσφιξης στηθους LIERAC BUST LIFT CREME REMODELANTE SEINS & DECOLLETE 75ML βοηθάει για να προλάβετε τη μελλοντική ή την παρούσα χαλάρωση του στήθους σας. …

Η κρεμα συσφιξης στηθους LIERAC BUST LIFT CREME REMODELANTE SEINS & DECOLLETE 75ML είναι μία ολοκληρωμένη αντιγηραντική κρέμα γλυπτικής με συσφιγκτικό σύμπλοκο από ολιγοπεπτίδια φουντουκιού και εκχύλισμα μανταρινιού Ιαπωνίας για τη διόρθωση των δυσχρωμιών. Το αποτέλεσμα είναι ένα μπούστο σφιχτό, λείο και αψεγάδιαστο. Σμιλεύει το στήθος. Λειαίνει και ενυδατώνει το ντεκολτέ.

Μειώνει και προλαμβάνει τις καφέ κηλίδες. Αποτελεσματικότητα που επιβεβαιώνεται από τους καταναλωτές: Ενυδατωμένη επιδερμίδα: 94%* Αποτέλεσμα lifting: 75%* Ανάκτηση σφριγηλότητας: 60%* *Υποκειμενική εκτίμηση 55 γυναικών – 2 εφαρμογές την ημέρα – 28 ημέρες.

Το πεσμένο και χαλαρό στήθος είναι μια φυσική , αναπόφευκτη διαδικασία που συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες κάποια στιγμή , εκτός από τις γυναίκες με αρκετά μικρό στήθος .

Η διαδικασία κατά την οποία το γυναικείο στήθος χαλαρώνει και πέφτει ονομάζεται υποστροφή του μαστού) , και αυτό συμβαίνει σε οποιαδήποτε ηλικία.

Όταν η βαρύτητα τραβά τα στήθη προς τα κάτω , οι μυς και το δέρμα μπορεί να τεντώσουν , με αποτέλεσμα το στήθος , στη συνέχεια, να χαλαρώνει . Αυτό εξαρτάται από την ελαστικότητα του δέρματός της κάθε γυναίκας και τους συνδέσμους στο στήθος , που καθορίζεται από τα γονίδια αλλά και τη διατροφή, καθώς επίσης και για από τη φυσική διαδικασία της γήρανσης .

Η υποστροφή του μαστού είναι μια διαδικασία όπου το σύστημα λήψης γάλακτος στο εσωτερικό του μαστού συρρικνώνεται επειδή δεν είναι πλέον αναγκαίο . Αυτό συμβαίνει είτε μετά τον απογαλακτισμό , ή αμέσως μετά την εγκυμοσύνη , αν η γυναίκα δεν θηλάσει καθόλου , ή κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης . Όταν οι ιστοί στο εσωτερικό του μαστού συρρικνωθούν , το στήθος μπορεί να αρχίσει να παρουσιάζει μία χαλάρωση . Με τη κρέμα LIERAC BUST LIFT CREME REMODELANTE SEINS & DECOLLETE 75ML θα βοηθήσετε το στήθος σας να παραμείνει όπως ήταν και πριν.

H κρέμα γλυπτικής με συσφιγκτικό σύμπλοκο LIERAC BUST LIFT CREME REMODELANTE SEINS & DECOLLETE 75ML, θα βοηθήσει στη σύσφιξη και του στήθους σας.

http://folder.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *