Ενώ υπέγραφε εν κρυπτώ αυξήσεις στα ναύλα ο Βαρβιτσιώτης, στο ράδιο το απέκρυπτε, μιλώντας για μη μείωση, σαν εκπρόσωπος εφοπλιστών

Ενώ ο Βαρβιτσιώτης υπέγραφε εν κρυπτώ αυξήσεις στα ναύλα των ακτοπλόων, έδινε συνέντευξη χωρίς να πει κουβέντα, υπερασπιζόμενος την γραμμή εφοπλιστών για μη μείωση των τιμών!…
Αφού τακτοποίησε τους εφοπλιστές της ποντοπόρου ναυτιλίας με 50 εκ ευρώ τον χρόνο εθελοντικά, την στιγμή που οι αγρότες θα συνεισφέρουν 152 εκ ευρω στον προυπολογισμό, οι ναυτικοί 230 εκ. και τα μικρομεσαία νοικοκυριά περίπου 400 εκ. , σειρά πήραν οι ακτοπλόοι.

O Μ. Βαρβιτσιώτης, τις ίδιες ημέρες, μιλώντας στο Alpha Radio στην εκπομπή της Ελένης Σπυρίδη και του Γιώργου Τσακίρη και ερωτηθείς για το ενδεχόμενο μείωσης στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, είπε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί στην παρούσα φάση, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια.

Μάλιστα αναμάσησε όλα τα επιχειρήματα των εφοπλιστών.

Μείωση των φόρων για την ακτοπλοϊα, κόστος διατήρησης γραμμών και η τιμή του ναυτιλιακού πετρελαίου. Το ναυτιλιακό πετρέλαιο, το οποίο πριν λίγους μήνες κόστιζε 0,40-0,45 ευρώ το λίτρο.

Και ενώ τον ρωτούσαν εναγωνίως για μειώσεις των εισιτηρίων, αυτός δεν είπε κουβέντα για την απόφαση του για αύξηση τελικά των ναύλων!

Πατήστε ΕΔΩ να ακούσετε τη συνέντευξη.

http://lefteria-news.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *