Ο Κώστας Καραμανλής και οι συναντήσεις του

Τον πρώην πρωθυπουργό συνάντησε ο εφοριακός Γιώργος Αντωνάκης και πάλαι ποτέ συνεργάτης του Χατζηγάκη στα υπουργεία.

Μάλιστα προ ημερών, αμέσως μετά το Συνέδριο της Ν.Δ., ο πρώην πρωθυπουργός συνάντησε στην Αθήνα πολυμελή…
ομάδα εφοριακών, εκπροσώπων της συνδικαλιστικής παράταξης ΠΑΔΗΚ, απ’ όλη την Ελλάδα (Θεσ/νίκη, Θεσσαλία, Ήπειρο, Στερεά Ελλάδα, Αθήνα, Πελοπόννησο και Κυκλάδες).

Από τη Θεσσαλία, εκτός του Γιώργου Αντωνάκη (ο οποίος διακρίνεται ακριβώς δεξιά και πίσω του Κ. Καραμανλή) και οι οικονομικοί επιθεωρητές, Μαντζαρίδης-Χυτούδης, εκεί βρέθηκε και ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και πρόεδρος της ΠΑΔΗΚ, Απόστολος Κωστόπουλος.

H συζήτηση κράτησε περισσότερο από τρεις ώρες ενώ σχολίασαν τις πολιτικές εξελίξεις και μετά τις αναμνηστικές φωτό, ο καθείς απηύθυνε πρόσκληση στον πρώην πρωθυπουργό για «ινκόγκνιτο επισκέψεις ανά την Ελλάδα».

Όπως λένε στο trikalavoice.gr οι συνομιλητές του, «ο Καραμανλής παραμένει ενεργός και παρακολουθεί με ανησυχία την κατάσταση σε πολιτικό επίπεδο. Όλοι καταλάβαμε πως τα ψεύδη και οι συκοφαντίες που διαδίδονται εις βάρος του, γρήγορα καταρρίπτονται. Δεν ξεχνάμε δε τις μεγάλες του επιτυχίες σε γεωπολιτικό επίπεδο οι οποίες κατέστησαν την Ελλάδα αυτόνομο και ισχυρό Κράτος».

TRICALAVOICE.GR

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *