Σαρρής: Εκ του ασφαλούς “επαναστάτες”…

Με δήλωση του ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής απάντησε στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ λέγοντας πως ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να συμμετέχει σε….

έναν πόλεμο ανακοινώσεων και υποστηρίζοντας πως θα συνεχίζει να πράττει τα δέοντα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αλλά και στα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες μέσω ανακοινώσεων ή δηλώσεων από άλλους ισχυρούς άνδρες των ομάδων της Σούπερ Λιγκ.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ ο ίδιος δεν θα επιστρέψει τους χαρακτηρισμούς αλλά θα συνεχίσει να υπερασπίζεται το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως μπορεί.

Τόνισε μάλιστα πως η ΕΠΟ είναι έτοιμη να ακούσει κάθε καλή πρόταση για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργος Σαρρής προέβη πριν από λίγη ώρα στην παρακάτω δήλωση:

«Θα συνεχίσω, σε αντίθεση με τους κάθε λογής και εκ του ασφαλούς “επαναστάτες”, να τοποθετούμαι για όλα τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου στα θεσμικά όργανα, εκεί όπου και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εκπρόσωπο.

Το ίδιο θα συνιστούσα σε όλους που υποτίθεται πως επιθυμούν να υπερασπιστούν τα εταιρικά ή προσωπικά τους συμφέροντα κόντρα σε “συστήματα”, “ελέγχους” και “ελεγκτές”.

Ο καθρέφτης όλων είναι το πεδίο των θετικών προτάσεων για την βελτίωση του αθλήματος, τις οποίες η Ομοσπονδία είναι έτοιμη να ακούσει.

Ο εύκολος δρόμος των χαρακτηρισμών, μέσω ανακοινώσεων προς ικανοποίηση των εσωτερικών μετώπων και του οπαδικού αισθήματος, δεν οδηγεί πουθενά. Απλώς ανακατεύει τη λάσπη στον ανεμιστήρα.

Προσωπικώς, σε ότι με αφορά θα ήταν εύκολο να επιστρέψω τους χαρακτηρισμούς, αλλά τίποτε δεν θα προσέφερε μια τέτοια κίνηση στην υπόθεση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για τούτο θα συνεχίσω, όσο μπορώ, να υπερασπίζομαι προς όλες τις κατευθύνσεις, ειδικώς εκτός συνόρων, τα συμφέροντα των ελληνικών ομάδων, ακόμη και όταν οι ίδιες αδυνατούν παντελώς να το πράξουν κλεισμένες στο καβούκι τους και παραδομένες στους περιθωριακούς μύθους που τις ταλανίζουν χρόνια τώρα.

Αυτά προς το παρόν και αν απαιτηθεί θα επανέλθω».

sport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *