Η Κορίνα δεν εγκαταλείπει τον Σουμάχερ

Η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ είναι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο. Τρεις μήνες μετά το σοβαρό ατύχημα του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις, είναι δεδομένο πως η …
οικογένεια του κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει. Ακόμα κι αν δεν καταφέρει να επανέλθει.
Έτσι η σύζυγος του 45χρονου ρέκορντμαν της Φόρμουλα 1, αποφάσισε να δημιουργήσει μια ιατρική μονάδα στο σπίτι της οικογένειας στην Ελβετία, ώστε να μεταφερθεί εκεί και να συνεχίσει τη θεραπεία του.
Η αγγλική εφημερίδα Sun αναφέρει πως το κόστος ανέρχεται σε 12.000.000 ευρώ και φιλοξενεί ‘σκληρές’ δηλώσεις ανθρώπου του… περιβάλλοντος του Σουμάχερ πως η οικογένεια βρίσκεται σε φάση άρνησης. Φυσικά δεν αναφέρεται το όνομα του συγκεκριμένου ανθρώπου.
Μετά το ατύχημα και το χτύπημα στο κεφάλι ο Σουμάχερ μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Υποβλήθηκε σε επέμβαση και παραμένει σε κώμα έπειτα από απόφαση των γιατρών. Από τα τέλη Ιανουαρίου οι γιατροί έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία αφύπνισης δίχως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Ωστόσο αυτή είναι μια διαδικασία που μπορεί να κρατήσει μήνες σύμφωνα με τους γιατρούς.

www.sport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *