Στήνονται μπλόκα προς Θέρμο και Καρπενήσι για τους Αλβανούς δραπέτες(ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΑΜ,ΟΠΚΕ,ΟΕΑ, ανδρες του λιμενικού,ιχνηλάτες και απλοί αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες σε όλη την περιοχή της Φωκίδας και της Αιτωλοακαρνανίας…
Κάθε δρόμος ελέγχεται απο μπλόκα αλλά και σε πολλά σημεία υπάρχουν ακρωβολισμένοι αστυνομικοί με διόπτρες και προσπαθούν να βρούν ένα σημάδι που θα τους οδηγήσει στους Αλβανούς δραπέτες.

Δεν υπάρχει σπίτι που είναι ακατοίκητο και να μην έχει ερευνηθεί όπως και πολλά περάσματα δίπλα στα ποτάμια.Η κούραση είναι ορατή στους αστυνομικούς αλλά οπως λένε είναι θέμα τιμής να μην ξεφύγουν οι Αλβανοί δραπέτες.

Υπάρχουν βέβαια ,οσο περνάνε και οι μέρες, η αγανάκτηση γιατί άργησαν να πάρουν εντολές για πιο δυναμικές έρευνες απο την πρώτη μέρα και ετσι οι δραπέτες είχαν χρόνο να οργανωθούν.

Πλέον εχουν αρχίσει και γίνονται έρευνες στους δρόμους που οδηγούν προς Καρπενήσι και Θερμό αφού πιστεύον οτι είναι πολύ πιθανό οι δραπέτες να κατευθύνονται προς τον Βορρά όπου είναι και τα σύνορα με την Αλβανία.Με τα μπλόκα σε αυτά τα σημεία πιστεύουν οτιι ίσως τελικά οι δραπέτες πέσουν επάνω τους.

Οι κάτοικοι πάντως στα χωριά είναι φοβισμένοι και κοιμούνται με αναμμένα φώτα αφού έχουν ακούσει οτι οι Αλβανοί δραπέτες επιλέγουν ακατοίκητα σπίτια.

Δείτε το βίντεο (ΕΔΩ)με το ρεπορτάζ απο την τηλεόραση του Αντέννα που βρέθηκε στις έρευνες της αστυνομίας.

onairnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *