Δάκρυα στο ΤΕΛΟΣ της δημοτικής αστυνομίας – Το έργο της σε αριθμούς

Μέσα σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα λόγω και της τυπικής κατάργησης της Δημοτικής Αστυνομίας η συνάντηση του….

Δημάρχου Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη με τα στελέχη και τους εργαζόμενους στην υπηρεσία. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ο απολογισμός του σημαντικού έργου της Δημοτικής Αστυνομίας ενώ όπως τονίστηκε το κενό που αφήνει στο Ηράκλειο αλλά στους Δημότες είναι τεράστιο με τον Δήμαρχο Ηρακλείου συγκινημένο να τους ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφεραν μέχρι σήμερα στην Πόλη και το Κοινωνικό σύνολο αναφέροντας ως παράδειγμα ότι μόνο τα τελευταία τρία χρόνια πραγματοποιήθηκαν 12.000 επισκέψεις σε ανήμπορα άτομα κατ οίκον , για να βεβαιωθεί το γνήσιο της υπογραφής.
Ο Δήμαρχος Ηρακλείου, σε δηλώσεις του εξέφρασε για άλλη μια φορά την έντονη διαφωνία στην κατάργηση μιας πάρα πολύ σημαντικής όπως είπε υπηρεσίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που προσέφερε στο κοινωνικό σύνολο και συνέβαλε ουσιαστικά στην καλή λειτουργία της πόλης ενώ επανέλαβε ότι θα είναι δίπλα τους, και θα αγωνιστεί ώστε η διαθεσιμότητα να έχει την μικρότερη δυνατή διάρκεια, αλλά πάνω απ’ όλα να μην χάσει κανείς την δουλεία του.
«Δεν σας αποχαιρετώ, είπε απευθυνόμενους στους εργαζόμενους, γιατί πιστεύω ότι το επόμενο διάστημα θα είμαστε ξανά μαζί μέσα από την ένταξή σας στην Ελληνική Αστυνομία με αναφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Από την πλευρά τους τα στελέχη της υπηρεσίας ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για την συμπαράστασή του και τόνισαν ότι σε όποια θέση και αν βρεθούν θα προσπαθούν για το καλό της πόλης ενώ από την πλευρά του και ο Πολιτικός Προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Στρατής Δαγκωνάκης τους ευχαρίστησε για τις μέχρι σήμερα υπηρεσίες που προσέφεραν στο Ηράκλειο.

prismanews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *