Χέρι που δεν μπορείς να το δαγκώσεις,φίλησέτο

Αναγνώστης για την επίσκεψη Μέρκελ

H γνώμη μου είναι. Χέρι που δεν μπορείς να το δαγκώσεις,φίλησέτο. Επί πλέον επιθυμώ να διαμηνύσω σε όλους τους Έλληνες, μικρούς και μεγάλους,μορφωμένους και αμόρφωτους να προσθέσουν ένα μάθημα στα σχολεία,τη διπλωματία. Μάθημα που θα ξεκινάει απο την πρώτη τάξη γυμνασίου με ανάλογη θεωρία και θα τελειώνει με την ανώτατη πανεπιστημιακή.Έτσι θα διαμορφώσουμε σωστούς χαρακτήρες στην κοινωνία και θα έχουμε μεγαλύτερη άνεση στην….
κάλυψη θέσεων διπλωματών ανά τον κόσμο σε προξενεία, στρατιωτικά γραφεία,οργανισμούς κ.λ.π. Να σταματίσει επί τέλους εκείνει η ψευτομαγιά τών Ελλήνων και κυρίως τα οργανωμένα κόματα να συστήσουν στούς οπαδούς τους να σταματήσουν να αντιδρούν λεκτικά μέσω των καναλιών που τους φιλοξενούν ενίοτε και συγκεντρωτικά στην άφιξη του οποιδήποτε προσκεκλημένου στη χώρα μας. Είτε αυτός είναι Γερμανός,είτε Τούρκος είτε Ρώσος είτε Αμερικάνος.
Πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι όχι μόνον αυτά που κάνουμε αλλά και αυτά που λέμε ακούγονται και μαθαίνονται απο τα τσακάλια αυτού του σύγχρονου ηλεκτρονικού κόσμου. Τέλος οι πόλεμοι σήμερα δεν κερδίζονται με όπλα και μαχαίρια,(που και αυτά δεν τα έχουμε) αλλά με την ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ. ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ.

Χ.Τ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *