Οι Τούρκοι στέλνουν δύο πλωτά νοσοκομεία στα Ελληνικά νησιά

Τα πλωτά αυτά νοσοκομεία θα είναι εξοπλισμένα με όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για την αντιμετώπιση κάθε ανάγκης που θα προκύψει στις τουρκικές ακτές του Αιγαίου, αλλά και στα απέναντι ελληνικά νησιά. …

Το θέμα αυτό προκάλεσε την κατάθεση σχετικής ερώτησης στο ελληνικό κοινοβούλιο από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της SABAΗ, το πρώτο πλωτό νοσοκομείο που αναμένεται να καταπλεύσει σύντομα καθώς οι Τούρκοι προβλέπουν πως στην ελληνική πλευρά τα πράγματα θα χειροτερέψουν ακόμα περισσότερο στον χώρο της υγείας, θα είναι δυναμικότητας 200 κρεβατιών, θα έχει χειρουργείο για όλα τα έκτακτα περιστατικά, θα διαθέτει μονάδα εντατικής θεραπείας, ακόμα και κέντρο αιμοκάθαρσης για τους νεφροπαθείς.

Μάλιστα για όλες τις έκτακτες ανάγκες που θα προκύπτουν και για να καλύπτει όλο τον χώρο του Αιγαίου, το πλωτό αυτό νοσοκομείο θα διαθέτει και ελικοδρόμιο για κάθε περίπτωση διακομιδής των ασθενών όταν παραστεί η ανάγκη.

Οι Τούρκοι δεν κρύβουν τις προθέσεις τους να εκμεταλλευτούν ακόμα και τον χώρο της υγείας για να προωθήσουν και να επιβάλουν την παρουσία τους σε όλο τον ευαίσθητο χώρο του Αιγαίου.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι σε όλη αυτή την εκστρατεία επέκτασης των τουρκικών υγειονομικών υπηρεσιών προς ελληνική πλευρά, πρωτοστατεί ο Τούρκος υπουργός υγείας, Μουεζίνογλου, ο οποίος φέρεται να κατάγεται από την Κομοτηνή.

Ο κ. Mουεζίνογλου έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την επικαιρότητα με δηλώσεις και περί των δικαιωμάτων της «τουρκικής» μειονότητας στην δυτική Θράκη.
πηγη
pestanea

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *