Ευθύνη το λένε στο χωριό του Κουβέλη τελικά…

Ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Φώτη Κουβέλη, είχε ο Φρανσουά Ολάντ, κατά τη διάρκεια του γεύματος στο
Μέγαρο Μαξίμου.

Ο γάλλος πρόεδρος, σύμφωνα με τη ΝΕΤ θέλησε να μάθει τις εντυπώσεις του προέδρου της ΔΗΜΑΡ από τη συμμετοχή ενός αριστερού κόμματος σε μία τρικομματική κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας ως «πείραμα» την συνεργασία της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Ο κ. Κουβέλης του απάντησε ότι πρόκειται για μία θέση ευθύνης, καθώς, όπως τόνισε, η ΔΗΜΑΡ θα μπορούσε να είχε διαλέξει τον εύκολο δρόμο της αντιπολίτευσης.

«Από θέση ευθύνης επιλέξαμε να συμμετάσχουμε στην κυβέρνηση γιατί υπήρξε κίνδυνος η χώρα να βγει από το ευρώ», είπε ο Φώτης Κουβέλης στον Φρανσουά Ολάντ, σύμφωνα με τη ΝΕΤ.

 Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υπογράμμισε ότι η Γαλλία θα πρέπει να δείξει εμπιστοσύνη στην Ελλάδα και να βοηθήσει ώστε να έρθουν επενδύσεις, προκειμένου να υπάρξουν θέσεις εργασίας.

Οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των δυο ανδρών παραμένουν ανοιχτοί, καθώς, σύμφωνα με τη ΝΕΤ, θα υπάρξει πρόσκληση του Φρανσουά Ολάντ ώστε ο Φώτης Κουβέλης να επισκεφθεί τη Γαλλία.

Στο χωριό του Κουβέλη το λένε ευθύνη από ότι φαίνεται. (ο λόγος για τον οποίο συμμετείχε στην Κυβέρνηση όπως δήλωσε ). Στο δικό μας πάντως αλλιώς το λένε…

enikos.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *