Για αντιστοιχία προβλημάτων Δικαιοσύνης και κοινωνίας, μίλησαν Πικραμμένος και Μπενάκη από τον Βόλο

Για αντιστοιχία προβλημάτων Δικαιοσύνης και κοινωνίας, μίλησαν Πικραμμένος και Μπενάκη από τον ΒόλοΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ τί δήλωσαν στην κάμερα του e-Volos.gr o πρώην Πρωθυπουργός Π. Πικραμμένος, η πρώην Πρόεδρος της ….
Βουλής Ά. Ψαρούδα – Μπενάκη και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Α. Βολιώτης

Στον Βόλο βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας ο πρώην Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος και η πρώην πρόεδρος της Βουλής Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη, με αφορμή εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου, στο πλαίσιο της μνήμης του προστάτη των νομικών Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου.

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος, σε δηλώσεις τους σημείωσε πως τα προβλήματα της Δικαιοσύνης είναι αντίστοιχα με τα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας και υποστήριξε ότι η Δικαιοσύνη πάντα εκτελεί απερίσπαστη το έργο της.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Είναι εσωτερικό θέμα του δικαστή να μην επηρεάζεται από τις ξένες επεμβάσεις. Πρέπει να θωρακίσει το χαρακτήρα του και να κλείσει τα αφτιά του ο δικαστής ώστε να μην επηρεάζεται. Τα προβλήματα της Δικαιοσύνης είναι αντίστοιχα με τα προβλήματα της κοινωνίας. Δοκιμάζεται και η Δικαιοσύνη, ωστόσο υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να γίνουν»

Από την πλευρά της, η Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη επισήμανε ότι η Δικαιοσύνη περνά δύσκολες μέρες, όπως και ο Ελληνικός λαός, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα τελευταία δείγματα που μας ήρθαν από το δικαστικό χώρο είναι παρήγορα. Υπάρχουν δικαστές που έχουν θάρρος, έχουν αφοσίωση στο έργο τους και είναι κι αποτελεσματικοί».

ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ τί δήλωσαν στην κάμερα του e-Volos.gr o πρώην Πρωθυπουργός Π. Πικραμμένος, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ά. Ψαρούδα – Μπενάκη και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Α. Βολιώτης:

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *