Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών να αντιδράσει για την ισραηλινή βαρβαρότητα σε βάρος των ακτιβιστών

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Β.ΝΟΥΛΕΖΑ.

Οι Ισραηλινοί πού εξοπλίζονται από τις Η.Π.Α., και έχουν συνεπώς δημιουργήσει μία σημαντική πολεμική μηχανή ώστε να ελέγχουν την ευρύτερη περιοχή, και υποστηρίζονται στην διεθνή πολιτική σκηνή από το γνωστό από τον άλλοτε Υπουργό Εξωτερικών των Η.Π.Α. και νεκροθάφτη τής Κύπρου Χ. Κίσιγκερ συνυπεύθυνο για την στρατιωτική εισβολή και….
κατοχή τής β Κύπρου το 1974 από τούς Τούρκους, πανίσχυρο αμερικανοεβραϊκό πολιτικό και οικονομικό λόμπι και την πολιτική ηγεσία τής υπερδύναμης πού εξασφαλίζει την ατιμωρησία και ασυλία αυτού τού μορφώματος για στυγερά εγκλήματα πού τελούνται διαχρονικά σε βάρος τού παλαιστινιακού κράτους και λαού πού εκτοπίζεται από τις πατρογονικές εστίες του, συνέλαβαν σε διεθνή χωρικά ύδατα Έλληνες και ξένους ακτιβιστές, στην πλειονότητα τους κοινοβουλευτικούς διάφορων χωρών, πού μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στους δοκιμαζόμενους Παλαιστινίους πού εκδιώκονται και δολοφονούνται από τις στρατιωτικές δυνάμεις τού Ισραήλ , πού όμως δεν λογοδοτούν στην διεθνή δικαιοσύνη για τα διαπραττόμενα κατά εξακολούθηση ειδεχθή εγκλήματα τους κατά της ανθρωπότητας, πού επαναλαμβάνονται εδώ και δεκαετίες. Αυτούς τούς ειρηνικούς ακτιβιστές ο ισραηλινός Πρωθυπουργός τούς αποκάλεσε Προβοκάτορες αντί να απολογείται για την βίαιη συμπεριφορά τού ισραηλινού πολέμιου ναυτικού , πού εξόργισε την διεθνή κοινή γνώμη.
Αυτήν την φορά οι άνδρες τού πολεμικού ναυτικού τού Ισραήλ εισέβαλλαν βίαια στο κατάστρωμα τού πλοίου ενώ έπλεε σε διεθνή χωρικά ύδατα και μετέφερε τους ακτιβιστές με ειρηνικούς σκοπούς και με πρόφαση την άνευ ελέγχου είσοδο στην χώρα τούς συνέλαβαν με πρόθεση να τούς απελάσουν, ενώ μεταξύ αυτών κρατούνται και Έλληνες βουλευτές τού ΣΥΡΙΖΑ. Ο Έλληνας ΥΠΕΞ οφείλει χωρίς χρονοτριβή να απαιτήσει την ασφαλή επιστροφή τους στην Ελλάδα και να διαμαρτυρηθεί έντονα στον ομόλογο του ισραηλινό ΥΠΕΞ για την βάναυση αυτή συμπεριφορά των ισραηλινών αρχών πού δεν λογαριάζουν κανέναν κανόνα διεθνούς δικαίου και έχουν διαπράξει θηριωδίες και στυγνά εγκλήματα σε βάρος κυρίως των αμάχων Παλαιστινίων, με τις ευλογίες και την σιωπηρή συναίνεση τις ΕΕ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *