Ο οικονομολόγος Γιώργος Ρωμανιάς στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Αναλαμβάνει ρόλο σε θέματα εργασίας

Την ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία γραμματείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε θέματα Κοινωνικής Προστασίας και Δικαιωμάτων στην Εργασία αναλαμβάνει ο οικονομολόγος και ειδικός σε θέματα κοινωνικής ασφάλισης, Γιώργος Ρωμανιάς…
Η ανάληψη του ρόλου στους ΑΝΕΛ από τον κ. Ρωμανιά επισφραγίστηκε την Πέμπτη σε συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο.

«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τον κ. Γιώργο Ρωμανιά στην οικογένεια των Ανεξάρτητων Ελλήνων» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Καμμένος.

«Ο κ. Ρωμανιάς αναλαμβάνει την ίδρυση, τη λειτουργία και την οργάνωση Γραμματείας Κοινωνικής Προστασίας και Δικαιωμάτων στην Εργασία σε όλη την Ελλάδα, με ομιλίες, με διάλογο με τους πολίτες και παροχή βοήθειας στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό από την πολιτική της τρόικας» πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ο Γιώργος Ρωμανιάς δήλωσε ότι «πράγματι η ελληνική κοινωνία χρειάζεται αυτή την παρέμβαση» προσθέτοντας ότι «πρέπει να αντιμετωπίσουμε με θετικό τρόπο τον τρόπο αντιμετώπισης της ανεργίας, επίσης τη δημιουργία ενός συστήματος αντιμετώπισης των ασφαλιστικών προβλημάτων και κυρίως των συνταξιοδοτικών ζητημάτων».

«Το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης σήμερα έχει διαλυθεί, χρειάζεται η ανάταξή του και πράγματι θα προσπαθήσουμε μέσα στην οικογένεια των Ανεξάρτητων Ελλήνων να δημιουργήσουμε συνθήκες λειτουργίας ενός νέου συνταξιοδοτικού συστήματος και να δώσουμε ελπίδα και αποτέλεσμα στον ελληνικό λαό» κατέληξε ο κ. Ρωμανιάς.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *