Τελευταία Νέα

Ο «άγνωστος» πρατηριούχος και η …αμνησία Ψωμιάδη

Ο Ψωμιάδης όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε- το είπε και στο δικαστήριο που τον καταδίκασε – τον πρατηριούχο που του μείωσε το πρόστιμο…
Ποια είναι όμως η αλήθεια; Καταρχήν αυτό που δεν λέει, για ευνόητους λόγους, η πλευρά Ψωμιάδη είναι ότι στο σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης αναφέρεται επ’ αυτού το…..
εξής αποκαλυπτικό: «Απορριπτέος επίσης κρίνεται και ο ισχυρισμός του κατηγορουμένου ότι δεν γνώριζε τον ευνοηθέντα Χρήστο Καραγιαννίδη, καθόσον από την προεκτεθείσα συνολική συμπεριφορά αυτού το δικαστήριο οδηγείται στην ακριβώς αντίθεση κρίση».

Το δεύτερο στοιχείο που και γι΄ αυτό χρειάζεται κάποια απάντηση από τον λαλίστατο κατά τα άλλα Παναγιώτη Ψωμιάδη, είναι ότι ο ευνοηθείς πρατηριούχος (σ.σ.: είχε συλληφθεί να νοθεύει καύσιμα) ήταν γνωστό στέλεχος της ΝΔ και υπήρξε ενεργό μέλος της διοίκησης της ΝΟΔΕ δυτικού τομέα Θεσσαλονίκης. Θα ήταν λοιπόν αν μη τι άλλο αξιοσημείωτο να μην γνωρίζονται… Μάλιστα όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Θ» καθ’ όλη τη διάρκεια της νομαρχιακής θητείας του κ. Ψωμιάδη «ο Χρ. Καραγιαννίδης ήταν συχνός θαμώνας της νομαρχίας. Συνδεόταν στενά με το διατελέσαντα αντινομάρχη Γιώργο Τσαμασλή, καθώς και με τον Διονύση Ψωμιάδη, τον οποίο γνώριζε από το χώρο του αθλητισμού, καθώς είχε διατελέσει υπεύθυνος στο αθλητικό κέντρο του δήμου Ευόσμου. Σημειώνεται ότι ο κ. Τσαμασλής ήταν εκείνος ο οποίος πίεζε αφόρητα τον προϊστάμενο της διεύθυνσης Εμπορίου Ηλία Τυχαλάκη να μειώσει τα επιβληθέντα πρόστιμα».

http://www.kentrinews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

 1. Ανώνυμος

  καλά υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει πως ο ζορό δεν γνώριζε και το έκανε με την καλή του την καρδιά…έχει και άλλες υποθέσεις που τον βαρύνουν …το σήριαλ συνεχίζεται.

  Reply
 2. agistri

  Μ' αρέσει το σκεπτικό σας και η διορατικότητα σας.
  Γι' αυτό έχουμε φτάσει εδω που είμαστε και πάμε για τα χειρότερα.
  Είτε αυτοί που ψηφίζουν είτε αυτοί που απέχουν μάλλον τα μυαλά σας έχουν εγκέφαλο, για να μπορούν οι Κωστακογιωργάκηδες να κυβερνούν την χώρα.

  Reply
 3. agistri

  ας μιλήσουμε πιο σοβαρά, γιατί όντως είναι σοβαρό το θέμα και όχι ο Ψωμιάδης.
  Αν είχαμε Δημοκρατία, τότε ο λαός της περιφέρειας που εξέλεξε τον Ψωμιάδη, θα έπρεπε να αποφασίσει και το μέλλον του.
  Δυστυχώς το πολιτικό σύστημα δεν επιτρέπει στον λαό να συγκροτηθεί σε σώμα-Κοινωνία, οπότε αντί της κοινωνίας, η Κυβέρνηση θα αποφασίσει σύμφωνα με τα οριζόμενα απο τον Νόμο.
  Σήμερα, στην περίοδο κρίσης που ζούμε και που την ευθύνη της κρίσης έχει το πολιτικό σύστημα και το πολιτικό προσωπικό, οφείλουμε να αντιδράσουμε, ανάλογα της Κερατέας, απαιτώντας το δικαίωμα του λαού της περιφέρειας της Θεσσαλονίκης να υπερτερήσει του νόμου και να κρίνει την έκπτωση ή μη αλλά και το δικαίωμα της επανεκλογής ή της στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων.
  Αυτό είναι το Θέμα και όχι η αυθαίρετη πράξη "διευκόλυνσης " με την καταχρηστική μείωση του προστίμου.
  Γιατί εάν υφίστανται συγκρότηση του λαού σε σώμα-κοινωνία το δικαίωμα αυτό δεν θα το είχε ο Περιφερειάρχης, ούτε ο Νομάρχης, ούτε ο Δήμαρχος, αλλά ένα άλλο σώμα επιλογής του λαού της συγκεκριμένης περιφέρειας.
  Πρέπει να διεκδικήσουμε το μέγεθος εξουσίας που μας ανήκει από το κράτος περιορίζοντας την απολυταρχία του κράτους πάνω στα άτομα και τις κοινωνίες τους.

  Reply
 4. Ανώνυμος

  με τον μαϊντανό τον ψωμιάδη θα ασχολιόμαστε? Ποιός αδειάζει να τον χέσει?

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *